Gündem
19 Haz 2012 09:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:48

MÜYESSER YILDIZ'I AYŞENUR ABLA'SI KARŞILADI! ''BEN ÇIKMIŞIM NEYE YARAR?''

Oda Tv davasından yargılanan Müyesser Yıldız tahliye olduktan sonra cezaevi çıkışında çarpıcı ifadeler kullandı..

Cezaevi çıkışında yakınları ve arkadaşlarının karşıladığı Müyesser Yıldız, “Bu ülkeye bu komployu kuranlar bulunup yargılanmadan, Silivri’de onlar yatmadın adalet tecelli etmeyecek. Askerler, vekiller, G.Kurmay Başkanımız tutuklu. Ben çıkmışım neye yarar?” dedi.

Yıldız’ı cezaevi kapısında bekleyenler arasında gazeteci Ayşenur Arslan da vardı.. İkisi arasında duygusal bir kucaklaşma yaşandı..

Bilindiği gibi bir süre önce programı CNN Türk yönetimi tarafından zorunlu tatile gönderilen Ayşenur Arslan, ’Medya Mahallesi’nden her gün Müyesser Yıldız’a selam gönderiyordu..

473 gün sonra kedisine kavuşacak

Oda TV soruşturmasında 3 Mart 2011’de savcılığın talimatı üzerine, Oran Sitesi’ndeki Emniyet Genel Müdürlüğü Lojmanları’ndaki evinde gözaltına alınan ve mahkemece tutuklanan Müyesser Yıldız 473 gün sonra özgürlüğüne kavuştu.

Oda TV’de köşe yazarlığı yapan ve 15 ay önce tutuklanan ve bir dönem Devlet eski Bakanı Sadi Somuncuoğlu’nun basın müşavirliğini yapan Yıldız, cezaevindeki koğuşuna kedisini istemişti. Eşi N.U.’nun Polis Başmüfettişi olduğu Müyesser Yıldız, tutuklu yargılanmasını protesto için 473 gün boyunca devletin verdiği cezaevi yemeğini yemeyi reddetmiş ve sadece kantinden aldığı bisküvi, süt ve yoğurtla beslenmişti.