Müstehcen sitelere Messi, Ronaldo ve Icardi damgası!

Müstehcen içerikli siteler arasında sporcular hakkında yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı. Müstehcen sitelerde ismi en çok aratılan 10 futbolcu listelendi. Listenin ilk üç sırasında Icardi çifti, Messi ve Ronaldo yer aldı.

Müstehcen sitelere Messi, Ronaldo ve Icardi damgası! - Sayfa 1

CRISTIANO RONALDO

Bu listenin zirvesinde olmasına kimsenin şaşırmadığı Cristiano Ronaldo, hem yakışıklılığı hem de düzgün fiziği sayesinde ismi müstehcen sitelerde en fazla aratılan futbolcu oldu. Şu anda stabil bir ilişkisi ve büyük bir ailesi olsa da, eskiden oldukça çapkın olan ve magazin figürü olan Ronaldo; hala en çok arzulanan futbolcu konumunda yer alıyor.

110
Müstehcen sitelere Messi, Ronaldo ve Icardi damgası! - Sayfa 2

DAVID BECKHAM

Dünya futbol tarihinin en yakışıklı futbolcusu olarak görülen David Beckham, listeye 10. sıradan girdi. Victoria Beckham'la uzun yıllardır evli olan futbolcu, örnek aile hayatıyla birçok futbolcuya rol model oluyor.

210
Müstehcen sitelere Messi, Ronaldo ve Icardi damgası! - Sayfa 3

KARİM BENZEMA

 Mathieu Valvuena'ya kaset şantajı girişiminden yargılanan Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema, listeye 9. sıradan giriyor. Benzema'nın adı müstehcen sitelerde bu olaydan sonra sıkça aratılmaya başlandı.

310
Müstehcen sitelere Messi, Ronaldo ve Icardi damgası! - Sayfa 4

RAHEEM STERLING

Manchester City'nin dünyaca ünlü İngiliz kanat oyuncusu Raheem Sterling de 2017 yılından beri bu listeye giriyor. 2017 yılında adı cinsel skandala karışan ve para karşılığı bir ilişki yaşamasıyla gündeme gelen Sterling 7. sıradan bu listeye girdi. Los Angeles'ta yaşanan bu olayda Sterling, gecelik 3.000 Pound harcamış ve birlikte olduğu kadın Strerling'i, "ucuz ve kaba" davranmakla suçlamıştı.

410