Televizyon
14 Eyl 2011 14:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

MUSTAFA'NIN ANNESİ ORTAYA ÇIKTI!

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin dün akşamki bölümünde "Mustafa kimin çocuğu?" sorusu yanıt buldu.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin dün akşamki bölümünde "Mustafa kimin çocuğu?" sorusu yanıt buldu.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde;    

Murat tarafından vurulan Aylin, hastaneye kaldırıldı. Genç kadını hastanede yıllardır yolunu gözlediği Soner ziyaret etti.

Hasefe hanım hapisten çıkan oğlunu görmek için evine gitti ancak ummadığı bir muamele ile karşı karşıya kaldı.   

Babasının talimatları ile işten çıkarılan ve zor günler yaşayan Hakan, Berrin'in de ısrarıyla Cemile'nin teklifini kabul etti.

Osman'ın okul müdürü tarafından cezalandırıldığını öğrenen Cemile, oğlunu almak için okula gitti. Yol boyunca Osman'a nasihat veren Cemile, duyduğu aşk itirafı ile şoke oldu.

Dizinin final sahnesinde ise;

Yıllardır çocuklarını görmeyen Ali Kaptan, onların yaşadığı eve gitti. Ali Kaptan'a en yakın davranan isim Küçük Osman oldu.

Cemile tarafından içeri alınmayan Ali Kaptan, bahçede annesi ve en küçük oğlu Mustafa'yı beklemeye başladı.

Bu sırada gösterilen flasback sahnelerle "Mustafa kimin çocuğu" sorusu yanıt buldu.

Dizinin geçtimiz sezon yayınlanan bölümlerinde Caroline hamile olduğunu söylemişti. Final sahnesinde ise Ali Kaptan Balıkçı'yı öldürerek hapse girmişti.

Geçen 2 yılda Carolin çocuğunu doğurmuş. Ancak Ali'nin hapiste olması nedeniyle zor günler geçiren Caroline, yaşadığı duruma daha fazla dayanamamış ve  Mahalle bakkalına yazılı bir not bırakarak Hollanda'ya gitmiş.

Olanlardan haberdar olan Hasefe Hanım, Ali Kaptan'ın evine geldiğinde Mustafa'yı bulmuş, ve Ali hapisten çıkana kadar bakılması için Cemile'nin evine götürmüş.