Magazin
24 Ağu 2017 10:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Mustafa Topaloğlu ile dövdüğü eşi Derya Topaloğlu barıştı mı?

Mustafa Topaloğlu'nun 18 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Derya Topaloğlu'na şiddet uyguladığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Mustafa Topaloğlu'ndan şiddet gördüğünü iddia eden Derya Topaloğlu, yüzünün fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşmıştı. 'Ona bilerek vurmadım' diyen Mustafa Topaloğlu, verdiği röportajda eşi ile yeniden barıştığını söyledi.

İki çocuğunun babası Mustafa Topaloğlu'ndan dayak yediğini söyleyen Derya Topaloğlu, yüzünün fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşmıştı.

Derya Topaloğlu fotoğrafların altına şu notu düşmüştü:

"Bütün tanıdıklarımın bilmesini istediğim bir olay yaşadım. Beni bu hale 18 yaşımdan 33 yaşıma kadar yanında bulunduğum ve iki evlat verdiğim Mustafa Topaloğlu getirdi. Mustafa Topaloğlu, oturduğum sitenin kafeteryasında, kadın  arkadaşlarımla bir masada otururken; sorgusuz sualsiz yanıma gelip gözüme yumruk attı. Attığı yumrukla 'ortiba' dedikleri, gözümün kemiği kırıldı. Çok ciddi bir ameliyat geçirdim. Şimdi ailemin yanındayım. Olaya şahit olan komşularım; sebepsiz ve durduk yere böylesi bir olayla karşı karşıya geldiğime tanıktır. Mustafa Topaloğlu'nun sebepsiz kavgaları fazlaca olmaktaydı. Bu son vuruşuyla sözde olan evlilik bitmiştir. Böylesi bir vahşeti Allah kimseye vermesin"



''YANINA GİDERSEM BENİ ÖLDÜRECEK''

Derya Topaloğlu bu paylaşımından sonra bir magazin programına telefonla bağlanmıştı. 'Yanına gidersem beni öldürecek' diyen Derya Topaloğlu şunları söylemişti:

"15 yıldır aynı evin içindeyiz.Onun ne yapmaya çalıştığını hiç anlayamadım. Daha ilk eşinden gidip boşanamadı ki, benimle nikah yapsın. Bir şey diyemiyorum. Hala şoktayım, yaşadığım olayın şokundayım. Annemle babamın evindeyim. Ben kendisiyle bu olay başıma geldiğinden beri hiç telefonla dahi konuşmadım. Yüzünü görmek istemiyorum. Bir daha gidersem öldürür beni, ölüm çıkar. Üzerime kayıtlı hiçbir şeyim yok. 'Topaloğlu' soyadını mahkeme kararıyla aldım. İlk çocuğum doğduğunda okula başlarken sorun yaşamasın diye mahkeme kararıyla aldığım bir soyisim. Çocuklarımla konuşuyorum. İyi değiller. Benim yanıma gelmek istiyorlar. Sebebi olan tek bir şey var onu da buradan söyleyemem. Acilen tedaviye ihtiyacı var. Daha önce de çocuklarımın gözü önünde çok dayak yedim. Hiç haberim yokken, habersizce vurdu bu yumruğu. Kendisi zaten rahatsız. 66 yaşında ve çok ciddi tedavi görmesi lazım. Çocuklara şiddet uygulayıp, uygulamadığıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Bunlar çok çirkin şeyler. Yanımda arkadaşlarım, gören şahitlerim var. Ben canımı yolda bulmadım, asla dönmem. "

Tüm bu yaşananların ardından Mustafa Topaloğlu Hürriyet'e verdiği röportajda eşi Derya Hanım ile barıştığını açıkladı.

İşte Derya Başoğlu'nun o açıklaması:

'EŞİMLE BARIŞALI ÇOK OLDU'

* Geçen yıl eşiniz Derya Topaloğlu, ona dayak attığınızı iddia ederek sizi şikayet etti ve mahkemelik oldunuz. Nedir son durum?

- Onda bilerek vurduğum hissiyatı oluştu. Ama ben ona bilerek vurmadım. Elimi salladığımda yanlışlıkla gözüne geldi. Nasıl olduğu Allah’ın bilgisinde. Ben de öyle bir şey yapmam.

* Ama eşinizin gözü mosmordu, öyle yanlışlıkla el çarpmış gibi değildi..

. - Elimi ters salladım, sert geldi. Eşim geç anladı ama kasten yapmadığımı anladı.

* Barıştınız mı?

- Barışalı çok oldu. Davanın haftasında sıkıntı yoktu.

.* Birbirinize neler söylediniz, nasıl barıştınız?

- Beni anlamamasına çok kızdım. Beni bilen biri olarak kasten olduğunu nasıl düşünebildi? Ben yürürken yere bakarım karıncaları ezmeyeyim diye. Bunu niye anlamadı diye üzüldüm. Tepkim onaydı.

* Nasıl ikna ettiniz birbirinizi peki?

- Araya aileler girdi. Onlar da benim gibi düşündüler. Ben de eşimin tepkisini normal karşıladım.