Ekonomi
04 Mar 2022 14:04 Son Güncelleme: 04 Mar 2022 14:21

Mustafa Sarıgül, yakıt zammına tepki için bu kez de pompayı tokatladı! "Vergi almayın be kardeşim"

Son dönemde gelen zamlara tepkisini çektiği videolar ile gösteren Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül'den yeni bir video geldi. Son olarak tüp fiyatlarındaki artış nedeniyle tüpü tokatlayan Sarıgül, bu kez de akaryakıt zamlarına tepki göstermek için pompayı tokatladı.

Son dönemde çektiği videolarla gündem olmaya devam eden Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, bu kez de akaryakıt zamları sonrası kameralar karşısına geçti.

POMPAYI TOKATLADI

Son olarak tüp fiyatlarındaki artışa dikkat çekmek için tüpü tokatlayan Sarıgül, bu kez de akaryakıt pompasını tokatladı.

"VERGİ ALMAYIN"

Yanına bir otobüs firmasının şoförünü alan Sarıgül, "Ankara'dan çıktı yola İstanbul'a doğru gidiyor. Şu an da bin lira zararda. Ben de buradan diyorum ki, jetlerden almadığınız vergiyi otobüs şoförlerimizin mazotunda da almayın be kardeşim" diyerek zamlara tepki gösterdi.

2 GÜNDÜR ÜST ÜSTE ZAM GELİYOR

Türkiye'de son 2 gündür akaryakıta üst üste zam geliyor. 2 gün öncebenzine 88 kuruş, motorine 1 lira 51 kuruş zam gelmişti. Dün debenzin 53 kuruş, motorin ise 1 lira 33 kuruş zamlandı.

BENZİN VE MOTORİN KAÇ LİRA OLDU?

2 gündür üst üste gelen zamların ardından Ankara'da benzinin litre fiyatı 18,08 lira oldu. Benzinin litresi İstanbul'da 17,99 liraya, İzmir'de 18,11 liraya çıktı.

Ankara'da motorinin litre fiyatı 19,01 lira oldu. Motorinin litresi İstanbul'da 18,93 liraya, İzmir'de ise 19,02 liraya çıktı.