Gündem
04 Tem 2021 11:21 Son Güncelleme: 04 Tem 2021 11:34

Mustafa Sarıgül Beyaz Tv muhabiri ile kapıştı: Herhalde sizin tuzunuz kuru

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, röportaj sırasında Beyaz Tv muhabiriyle kapıştı. 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Beyaz Tv muhabiri ile yaptığı röportaj sosyal medyada gündem oldu.

Nerede çekildiği belli olmayan görüntülerde Sarıgül, boş olan yolu gösterip, "Bu yolun boş olması beni üzüyor.  Buradan insanlar gidemiyor. İnsanlarda para yok, para bulamıyor" diyerek isyan ettiği sırada muhabirin  "Yol boş olabilir işi yoktur ya da diğer yoldan gider" demesi üzerine Sarıgül sert çıkıştı.

"HERHALDE SİZİN TUZUNUZ KURU"

Mustafa Sarıgül, boş olan yolu göstererek, "Ülkemin her noktasını geziyorum. Sorunlara, problemlere bakıyorum. Bu kadar yol yapılmış, yol bomboş. Bu yolun boş olması beni üzüyor.  Buradan insanlar gidemiyor. İnsanlarda para yok, para bulamıyor" dedi.

Beyaz TV muhabirinin de karşılık olarak "Yol boş olabilir işi yoktur ya da diğer yoldan gider" demesi üzerine Sarıgül'den sert çıkış geldi.

Sarıgül'ün açıklaması şöyle oldu:

"Beyefendi herhalde sizin tuzunuz kuru. Sizin sağlığınız yerinde mi? Buradan insanlar geçemiyor, para veremiyor. Bu kadar pahalı. Buradan Adana'ya gidene kadar dünya kadar para ödemesi lazım."