Gündem
18 Tem 2013 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

MUSTAFA SARIGÜL AKŞAM'IN O HABERİ İÇİN NE DEDİ?

Akşam'ın “Beykoz Konakları'nda Sır Toplantı” manşetinin aktörlerinden Mustafa Sarıgül konuştu

İşadamları Mustafa Koç ve Aydın Doğan ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evinde bir araya geldiği iddia edilmişti.

 AKŞAM, olayı dün “Beykoz Konakları’nda Sır Toplantı” manşetiyle duyurdu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yazılı açıklama yaparak “Adı geçen dostlarımla uzun yıllara dayanan tanışıklığım ve dostluğum vardır. Kendileriyle zaman zaman görüşürüm” dedi.

Sarıgül “Özellikle Başbakan Yardımcım Sayın Özkan ile siyasi yakınlığım uzun yıllara dayanır. Ayrıca bu dostluğumuz sır değil herkes tarafından bilinen bir gerçektir” ifadesini kullandı. Haber üzerine Hüsamettin Özkan da AKŞAM’a konuştu: Ben siyaset yaparsam zaten aleni yaparım. Ben kaçacak insan değilim. Siyaset adamı siyaset yapar. Kimseye, o isimlere benim ihtiyacım yoktur.

HAYAL MAHSULÜ

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da yaptığı açıklamada şöyle dedi:
Beykoz Konakları’nda Sır Toplantı başlıklı haberin gerçekle ilgisi yoktur. Böyle bir toplantı olmamıştır. Masa başında hazırlanmış bu hayal mahsulü haber karşısında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.