Mustafa Sandal'ın eski eşi patron oluyor! Markanın ismi dikkat çekti!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, ticarete atılıyor. Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Jahovic, kendi markasına çocuklarının isimlerinden oluşan "Yaemina" adını verdi.

Mustafa Sandal'ın eski eşi patron oluyor! Markanın ismi dikkat çekti! - Sayfa 1

Mustafa Sandal ile tek celsede boşanan şarkıcı Emina Jahovic, önceki gün bir alışveriş merkezinde kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti. Kendi makyaj malzemelerini çıkaracağını söyleyen Jahovic, yaşadığı mutluluğu da paylaştı.


19
Mustafa Sandal'ın eski eşi patron oluyor! Markanın ismi dikkat çekti! - Sayfa 2

EMİNA TİCARETE ATILIYOR

Milliyet'te yer alan habere göre: Tek başına geldiği alışveriş merkezinde gazeteciler ile karşılaşan ve soruları yanıtlayan Emina Jahovic "Kendi makyaj ürünümü çıkarmak için artık gün sayıyorum" dedi.

29
Mustafa Sandal'ın eski eşi patron oluyor! Markanın ismi dikkat çekti! - Sayfa 3

Jahovic, makyaj malzemelerinin hem kozmetik mağazalarında hem de internet sitesinde satışta olacağının da müjdesini verdi.

39
Mustafa Sandal'ın eski eşi patron oluyor! Markanın ismi dikkat çekti! - Sayfa 4

MARKASININ İSMİ DİKKAT ÇEKTİ

Önümüzdeki Mayıs ayında kendi markasını çıkaracak olan ünlü şarkıcı, ürünlerini Türkiye ve memleketi Sırbistan başta olmak üzere Avrupa ve Balkan ülkelerinde satışa çıkaracak. Mustafa Sandal'dan Yavuz ve Yaman adında iki çocuğu olan Emina Jahovic, markasının ismini verirken de herkesi duygulandırdı.

49