Magazin
19 Tem 2023 13:03 Son Güncelleme: 19 Tem 2023 13:07

Mustafa Sandal'dan 'İsyankâr' isyanı! “Avukatım ilgilenecek”

Mustafa Sandal, Almanya'da yaşayan Payman isimli bir şarkıcının kendisine ait "İsyankar" şarkısının melodisini izinsiz şekilde kullanmasına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Sandal, "YouTube'da 1.9 milyon izlenmiş telifsiz bedelsiz. Oh ne ala" diyerek yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Mustafa Sandal, Almanya'da yaşayan Payman isimli bir şarkıcının kendisine ait "İsyankar" şarkısının melodisini izinsiz şekilde kullanmasına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Sandal, "YouTube'da 1.9 milyon izlenmiş telifsiz bedelsiz. Oh ne ala" diyerek yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Sanatçı Mustafa Sandal, Almanya'da yaşayan şarkıcı Payman'ın "İsyankar" şarkısının melodisini izinsiz kullandığını öğrendi. Sosyal medya hesabından klibi paylaşan Sandal, "Usulüyle istese verirdik ama şarkıyı bire bir çalmak hiç olmamış. Avukatım ilgilenecek" dedi.

"ALMANLAR ŞARKIMIZI ÇALMIŞ"

Bir takipçisinin mesajıyla 'İst Mir Egal' adlı şarkıda kendi melodisinin kullanıldığını öğrenen Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından "Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz? Türkçe iki kelime de eklemişler. Bir takipçim gönderdi. YouTube'da 1.9 milyon izlenmiş telifsiz bedelsiz. Oh ne ala! Usulüyle istese verirdik ama şarkıyı bire bir çalmak hiç olmamış! Avukatım ilgilenecek" yazarak yasal yollara başvuracağını açıkladı.