Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli yanıtı: İkinci baskı değişecek!

Popçu Mustafa Sandal, önceki akşam dostlarıyla Etiler'deki bir restorandan çıkarken görüntülendi. 'Beni Ağlatma' adlı kitabının ikinci baskısını yapacağını söyleyen Sandal, Defne Samyeli ile ilgili sorulara "Arkadaşlar ikinci baskı değişiyor ama diğer sorunuzla ilgili gerekli açıklamaları yaptım" yanıtını verdi

Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli yanıtı: İkinci baskı değişecek! - Sayfa 1

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; popçu Mustafa Sandal, önceki akşam dostlarıyla Etiler'deki bir restoran çıkışı görüntülendi.

17
Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli yanıtı: İkinci baskı değişecek! - Sayfa 2

"NE SORACAĞINIZI BİLİYORUM"

'Beni Ağlatma' adlı kitabının ikinci baskısını yapacağını söyleyen Sandal, "Ne soracağınızı biliyorum ama ben o konuyla ilgili açıklamamı yaptım" diyerek sorulacak soruların önünü kesti. 

27
Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli yanıtı: İkinci baskı değişecek! - Sayfa 3

"YÜREĞİMİZ BURUK"

Malaya ve Elazığ'da yaşanan deprem felaketi ile ilgilide konuşan Sandal, "Bu iki şehrimizde yaşanan depremden dolayı çok üzgünüz. Yüreğimiz buruk. Herkes elinden gelen yardımı yapıyor. Vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun" dedi. 

37
Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli yanıtı: İkinci baskı değişecek! - Sayfa 4

"İKİNCİ BASKI DEĞİŞİYOR"

Gazetecilerin, "İkinci baskıda değişiklikler olacakmış. Defne Hanım'ın da bir açıklaması oldu. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Sandal, "Arkadaşlar ikinci baskı değişiyor ama diğer sorunuzla ilgili gerekli açıklamaları yaptım" diyerek mekandan ayrıldı. 

47