Magazin
27 Eyl 2018 08:40 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Mustafa Sandal patladı! Ödül töreninden çekildi! 'Artık susmak yok!'

Mustafa Sandal, bir medya kuruluşunun, şampuan firmasıyla birlikte düzenlediği yarışmada, izinsiz olarak fotoğrafının ve isminin kullanılmasına ateş püskürdü.

Her yıl farklı blir skandala sahne olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu sene başlamadan olay oldu. Mustafa Sandal, şampuan markasının sponsorluğunda düzenlenen törenin aday listesinden çekildiğini açıkladı. Şampuan firmasının kendisiyle bir anlaşma imzalamadan ismini ve şarkılarını izinsiz kullandığını söyleyen Sandal; yetkililere şöyle ateş püskürdü:

'ORTADA İMZA YOK'
"Ulusal bir gazetenin düzenlediği ödül töreninin halk oylaması, bir şampuan firmasının sponsorluğunda yapılmakta ve sanatçıların isimleri, o firmanın logosu altında iznimiz olmadan yayınlanmaktadır. İki kurumun ticari anlaşması neticesinde 'sanatçıların sömürüldüğü' kanaatindeyim. İsmimin ve markamın, bir başka markanın adının altında şahsımdan herhangi bir muvafakatname alınmadan geçmesini doğru bulmamaktayım. İlgili kurumlardan 3 kategorideki adaylığımı iptal etmelerini talep ediyorum.".