Magazin
03 Tem 2015 13:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Mustafa Koç Instagram'da! Paylaştığı fotoğraflar olay oldu!

Ünlü iş adamı, Instagram hesabından fotoğraflar paylaşmaya başladı.

İş adamı Mustafa Koç, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da fotoğraflarını @mustafavkoc adresinden paylaşmaya başladı.

Afrika’da çektiği vahşi hayvan fotoğrafları ile sergi de açan Mustafa Koç Instagram’da izleyenlerinin huzuruna hem hobileri hem de ailesiyle çıktı. Kızı Esra’nın Koç Lisesi mezuniyet töreninde çekilen fotoğraflarını paylaşan iş adamı, eşi Caroline’nin de kendi kadrajından fotoğrafları paylaştı.

"Mustafa Koç Instagram'da!" Galerisi için tıklayın

Hobileriyle ünlü iş adamı, dalgıçlık, pilotluk, fotoğraf sanatçılığı, golf derken şimdi de Instagram’da aktif bir biçimde görülmeye başlandı. Bir ara kırmızı ojeli dudaklara dokunan bir el fotoğrafı da yayınlayan Koç, veto alınca bu resmi geri çekti ve böylece sansürle tanıştı.

Yoğun iş hayatına rağmen her fırsatta yeni bir hobi ile ortaya çıkan iş adamı belli ki Instagram’ı da çok sevdi. Yaptıklarını, kendi kontrolündeki bir platformda sunmaktan çok da mutlu olduğunu anlaşılan Mustafa Koç geniş bir yelpazede paylaşımlarını sürdürecek gibi görünüyor.

Çektiği estetik değeri yüksek, kalitesi profesyonelliği ile orantılı fotoğrafları, ilginç kadrajlarla sunan yelpazeye ayrıca videolarda eklemeye başladı.

Esra’nın mezuniyet töreninde eşi Caroline Koç’un çektiği karelere de yer veren Mustafa Koç yakın plan yüz ifadelerinde öyle bir zamanı yaşamaktan ne çok mutlu olduğunu da paylaşımcılarına gösterdi.

Yakın zamanda hızlı ama kontrollü kilo veren iş adamının bu estetik farkındalığını da yeni çekilen fotoğraflarla sergilendiği gözlendi. Ünlü iş adamının yakın zamanda çok daha geniş bir yelpazede ve belki iş hayatından, yeni yatırımlardan fotoğraf ve videoları da paylaşacağı sanılıyor.

Koç’un @mustafavkoc adresi ile sisteme girişi ile birlikte medya kuruluşları da onu hızla takibe aldı. Ana kaynağından fotoğraflar alınması ve birebir kullanılması gazetecilerin de hoşuna gitti.