Magazin
01 Mar 2011 13:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

MUSTAFA ERDOĞAN'IN DANSÇI SEVGİLİDEN ÇOCUĞU MU VAR? TAKVİM GAZETESİ'NDEN ŞOK İDDİA!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Mustafa Erdoğan 2 yıldır bir dansçı kızla yasak aşk yaşıyor ve o aşktan bir çocuğu bulunuyor.

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Takvim Gazetesi o iddiayı "ihanete" taşıdı. Gazetede yer alan habere göre Mustafa Erdoğan 2 yıldır yasak aşk yaşıyor ve o aşktan bir çocuğu bulunuyor.

Takvim gazetesinde yer alan iddia şöyle:

İddialara göre; Mustafa Erdoğan, 2 yıldır "Anadolu Ateşi" dans grubundaki bir dansçıyla yasak aşk yaşıyordu. Erdoğan, birlikte olduğu iddia edilen dansçı aşkından yaklaşık 1 yıl önce baba oldu. Yine iddialara göre; eşinin dansçı sevgilisinden bebek sahibi olduğunu öğrenen Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'la evini ayırma kararı aldı.

OĞULLARI HATIRINA!

Başarılı sanatçının evliliğini hemen bitirmemesinin arkasında 3 oğlunun etkisi var. Özellikle babasına düşkün olan büyük oğlu Atlas'ın iyiliğini düşünen güzel sanatçı, Atlas'ı babasıyla ayrı tatillere yollayarak büyük oğlunun boşanmaya şimdiden alışmasını sağlıyor.

KİM BU ESMER DANSÇI?

Mustafa Erdoğan'ın Anadolu Ateşi'ndeki dansçılardan biriyle aşk yaşadığı iddiaları daha önce de ortaya atılmış ancak Erdoğan, sözü edilen esmer dansçıyla birlikte olmadığını söylemişti.