Magazin
02 Haz 2017 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

"Mustafa Ceceli'yle yasak aşk yaşadı" iddiasına Tuvana Türkay'dan yanıt!

9 yıllık eşini boşayıp sevgilisi Selin İmer ile evleneceğini söyleyen Mustafa Ceceli, hakkında "Tuvana Türkay ile de aşk yaşamıştı" dedikoduları çıktı.

Eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan 5 gün sonra sosyetik güzel Selin İmer'le samimi görüntüler veren ve evlilik kararı aldıklarını açıklayan Mustafa Ceceli'nin, evliyken de oyuncu Tuvana Türkay'la yakınlaştığı iddia edildi.

İKİLİNİN YAKINLAŞMASI ŞARKILARLA BAŞLADI

İddialara göre; Mustafa Ceceli, Tuvana Türkay’ın sesini beğendi ve tanışma mesajı gönderdi.

İkili Gezegen Mehmet’in programında ilk kez 1 Ocak 2015’te bir araya geldi. Tuvana Türkay o programda yeni şarkısını seslendirdi.

Ardından Mustafa Ceceli, Tuvana Türkay'ın 'Ara Ne Olursun' albümünün düzenlemesini yaptı.

Mustafa Ceceli ve Tuvana Türkay'ın yolu geçen şubatta da Beyaz Show'da kesişti.

İkili, Mustafa Ceceli'nin stüdyosunda sık sık buluşmaya başladı. Düet yaptı, hatta klip çekti. Ancak, yolları birden ayrıldı. Düet ile klip de rafa kalkmış oldu.

Ayrılıklarının ardından hem Mustafa Ceceli hem de Tuvana Türkay sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.

Tuvana Türkay daha önce futbolcu Sercan Yıldırım ve Alper Potuk'la aşk yaşamıştı.

"İFTİRA ATANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Çıkan haberlerin ardından Tuvana Türkay, Instagram sayfasında şöyle bir açıklama yaptı:

''Bugün hakkımda çıkan 'Mustafa Ceceli ile beraber miydi?' türevi haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisiyle DMC aracılığı ile ortak bir projede buluşmuş olup 2 şarkı için ortak bir çalışmamız olmuştur. Kendisinin iki şarkısına vokal yapmışımdır. Ve kendisi benim yapmış olduğum bestelerimin bir kaçının demo çalışmalarını yapmıştır. Tanışıklığımız bundan ibarettir. Benim bir ailem ve sevenlerim var. Şu mübarek Ramazan ayında bana iftira atanları Allah'a havale ediyorum. Ne beni, ne ailemi, ne de sevenlerimi üzmeye kimsenin hakkı yoktur.

İŞTE TUVANA TÜRKAY'IN O PAYLAŞIMI: