Magazin
12 Haz 2017 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:45

Mustafa Ceceli ile aşk yaşayan Selin İmer suskunluğunu bozdu!

Şarkıcı Mustafa Ceceli'yle yaşadığı aşk nedeniyle gündeme oturan sosyetik güzel Selin İmer, suskunluğunu Twitter hesabından bozdu

Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi Sinem Ceceli'den 25 Mayıs'ta boşanmıştı. Ayrıldıktan 5 gün sonra sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı, ilişkilerinin Ocak 2017'de başladığı ortaya çıktı.

İki haftadır kaldığı Amerika- Miami'den dönen Mustafa Ceceli ''Selin ile Ramazan Bayramı'ndan sonra evleneceğiz'' dedi.

Mustafa Ceceli sosyal medyada yerden yere vuruldu. Selin İmer 'yuva yıkan kadın' ilan edildi.

''GERÇEKLERİN AÇIĞA ÇIKMAK GİBİ BİR DUYU VARDIR''

9 yıllık evliliğin bitmesine sebep olarak gösterilen Selin İmer, hakkında çıkan haberlere sessiz kalmayı tercih etmişti. Ancak Selin İmer, sonunda bu sessizliğini bozdu ve Mustafa Ceceli ile ortak dostu olan Ahmet Hulusi'nin tweet'ine şu cevabı yazdı: "Gerçeklerin er ya da geç açığa çıkmak gibi iyi bir huyu vardır."

"SİZİN GERÇEKLERİNİZ TOPLUMDA AHLAKSIZLIK"

Selin İmer, bu paylaşım ile yuva yıkan kadın suçlamalarına da yanıt vermiş oldu.

Ancak Selin İmer'in paylaşımı eleştirileri durdurmaya yetmedi ve bir Twitter kullanıcısı şu sözlerle karşılık verdi:  "Sizin gerçekleriniz toplumda ahlaksızlık olarak görünüyor. Bilmem farkında mısın?"

SELİN İMER'İN PAYLAŞIMI;



KONSER LİSTESİNİ ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; özel hayatındaki kaos sonrası konser vetosu yediği söylenen Mustafa Ceceli, geçen Cuma günü ''Nerede kalmıştık?'' diyerek, 10 konserlik liste yayınlamıştı.

Boşanma sonrası ilk konserini yarın Düzce'de verecek olan Mustafa Ceceli'nin bu listeyi sayfasından kaldırdırması şaşırttı.