Gündem
26 Eyl 2013 10:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

MUSTAFA BALBAY'DAN CHP'LİLERE MEKTUP!

Sincan Cezaevinde yatan Cumhuriyet yazarı ve CHP milletvekili Mustafa Balbay, partililerine mektup yazdı..

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı yerel seçimlerde görevlendirilecek sandık sorumlularının eğitimine başladı.
 
Programının başlangıcında konuşan CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, “Çankayamızın hedefi büyük, üyelerimizi aktifleştirerek ilçemizden başlayan örgütlenmemizi Ankara hedefimize kadar taşıyacağız. Koşullarımız Kurtuluş Savaşı koşullarından zor değil” diye konuştu.
 
Parti İçi Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı da, son bir yılda 25 bin üyenin eğitimden geçtiğini belirterek, üyelerin aktif hale geldiğini, partiyi iktidara taşıyacak güce bilinçlenen tabanla erişilebileceğini vurguladı.
 
Toplantıya Sincan Cezaevi’nden mektup gönderen Balbay da, salondakilere şöyle seslendi:
 
“Çok sevgili partidaşlarım, sevgili kardeşlerim. Arkadaşlar, bugünkü toplantınızın konusunu anlatınca ben de çok heyecanlandım. Ve size demir parmaklıkların arkasından hiç yitirmediğim umudum ve sizlere olan inancımla merhaba demek istedim. Önümüzdeki iki yılda üç önemli seçimi birlikte yaşayacağız. Kuruluşunun 90. yılını kutlayan partimiz CHP, Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacak başlıca güçtür. Bu inancımı sizlerle paylaşırken, sandığın önemini de vurgulamadan geçemeyeceğim. Demokrasilerde her birey bir reydir. Bir reyden ne çıkar diye düşünmeyip her bireyle temas kurmak partimizin başlıca varlık nedeni olmalıdır. Sizlerin bu bilinçte olduğunuzu düşünüyor, omuz omuza Ankara’nın tüm semtlerinden Kızılay’a doğru zafer şarkıları söyleyeceğimiz günlerin heyecanını yaşıyorum. Özgürlükte kucaklaşmak üzere hepinize selamlar, saygılar sunuyorum. Kardeşiniz CHP İzmir Milletvekili.”