Magazin
08 Şub 2019 08:59 Son Güncelleme: 08 Şub 2019 09:02

'Müslüm filminde Müslüm Gürses yok!'

Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, Magazin Noteri'ne konuştu.

6 yıl önce aramızdan ayrılan merhum sanatçı Müslüm Gürses’in 30 yıl boyunca menajerliğini yapan Nevzat Takmaz, geçtiğimiz günlerde 'Plak ve Ben' dergisine verdiği röportajda şunları söylemişti:

"Hep yoğun bakımdaydı. Bir ara kendine geldi. ‘Yanımızda bizi bekleyen, yardımcı olacak biri var mı? Canım kebap istedi’ dedi. ‘Kimse yok’ deyince koskoca Müslüm Gürses’in gözünden yaşlar geldi. İlk kez ağladığını gördüm. O dağ gibi adam bir anda çöktü. Bir daha konuşamadık. Daha sonra da fenalaştı."

Nevzat Takmaz'ın bu açıklamalarına Muhterem Nur çok sert tepki gösterdi. Kişisel Instagram hesabından açıklama yapan Nur, şunları söyledi:

"İsminizi açıklamak istemiyorum. Altı yıl bitiyor eşimin aramızdan ayrıldığı. Şimdi kalkmış ileri geri saçma sapan beyanlarda bulunuyorsunuz. Benim eşim, 33 yıl evli kaldık, onun ağladığını ben hiç görmedim. Hastanede senden hiçbir şey istemedi. Benden istedi. Ben ona buldurup yedirdim. Sen 4 ay onu hastanede bedava beklemedin. Benim eşim anlattığın gibi yorucu çalışmadı. Hem sizin benimle ne davanız var ki. Kendinize gelin. Daha fazla ileri gitmeyin. Ben konuşmak istemiyorum, isminizi açıklamıyorum. Bugün başımıza ne geldiyse sizin yüzünüzden geldi. Ağzımı açtırmayın ve eşimi de mezarında rahat bırakın. Siz menajer değilsiniz"

Nevzat Takmaz, konu ile ilgili tek sözlü açıklamasını İlkay Buharalı ile Ali Eyüboğlu’nun birlikte hazırladıkları 'Magazin Noteri' YouTube kanalında yaptı.

Müslüm Gürses’in yoğun bakımda yalnız bırakılmasının dışında Müslüm Filmi ile de çarpıcı açıklamalar yapan Takmaz, “Müslüm Filmi’nde Müslüm Gürses yok” diyerek isyan etti.

İşte, çok konuşulacak o açıklama: