Diziler
07 Ara 2021 15:39 Son Güncelleme: 07 Ara 2021 15:42

Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani, Aziz'de oynayacak!

SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz' her hafta izleyiciyi ekrana kilitliyor. Merakla izlenen dizinin kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oldu.

Show TV’nin büyük beğeni ile izlenen, yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış’ın paylaştığı dizisi “Aziz”in ilerleyen bölümlerine sürpriz bir isim dahil oluyor.

 

Cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyen dizide Murat Yıldırım’ın eşi Iman Elbani sürpriz bir rolle yer alacak. Fas asıllı güzel oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçerken hangi rolle ekranda olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

 

IMAN ELBANI KİMDİR?
Aslen Faslı olan İmane Elbani 1987 yılında dünyaya geldi. 2008 yılında Fas’ta güzellik yarışmasına katıldı ve yarışmada güzellik kraliçesi seçilmesiyle gündeme geldi. Aynı yıl düzenlenen Miss Arab World yarışmasında da birinci oldu. Elbani, Londra’da eğitim aldı. Eğitimi boyuncu Mısır'da ve Fas'ta birçok dizi ve reklam projesinde yer aldı.

Murat Yıldırımve İman Elbani çifti 2016’da görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.