Gündem
20 Nis 2017 12:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Murat Ülker'den flaş Twitter hamlesi!

Sosyal medyayı en etkin kullanan iş adamlarından biri olan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Twitter hesabını kapattı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Twitter hesabını kapattı. 1 Nisan reklamının ardından Ülker’e tepki oluşmuştu.

Sosyal medyayı en etkin kullanan iş adamlarından biri olan Ülker gezdiği yerler, bulunduğu mekanlar ve kişisel düşüncelerini sık sık Twitter üzerinden paylaşıyordu.

Ülker son olarak Twitter hesabından paylaştığı mesajda “1974’ten bu yana Aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET’i severim” diye yazmıştı. Ülker, kendisine “Yazık, durum bu kadar kötü demek” yazan bir kullanıcıya da “Yok be yau” diyerek cevap vermişti.

Ülker'in 124 binden fazla takipçisi bulunuyordu.

Murat Ülker'in Twitter hesabını görüntülemek isteyen kullanıcılar aşağıdaki mesajla karşılaşıyor. 



ÜLKER'İN REKLAM FİLMİ ELEŞTİRİLMİŞTİ

"1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor" mesajı ile başlayan Ülker'in reklam filmi, 'darbeyi çağrıştırdığı' iddialarına gelen tepkiler üzerine yayından kaldırılmıştı. Ülker'in 1 Nisan için hazırladığı reklam filmi vatandaşlardan yoğun eleştiri almış ve günlerce konuşulmuştu.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ise kendilerine 'kumpas' kurulduğunu belirterek reklamı yayından kaldırtmış ve reklamı hazırlayan şirket ile yollarını ayırmıştı.