Murat Sancak'tan Balotelli'ye olay sözler: "Şerefsiz, defol git ulan!"

Sezon başında yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferler ve ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor'un Mario Balotelli'yi kadrosuna katması tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Kulüp başkanı Murat Sancak, yıldız golcüyle ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Murat Sancak'tan Balotelli'ye olay sözler: "Şerefsiz, defol git ulan!" - Sayfa 1

Sezon başında dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli'yi kadrosuna katan Adana Demirspor'da ortaya konan performans, taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamış ve başkan Murat Sancak, spor kamuoyunda takdir edilmişti. Sancak, Balotelli'yle yaşadığı anıyı anlatınca sosyal medyada gündem oldu...

118
Murat Sancak'tan Balotelli'ye olay sözler: "Şerefsiz, defol git ulan!" - Sayfa 2

Spor Toto Süper Lig'in flaş takımlarından Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamalarla sosyal medyada kendisine geniş yer buldu. Takımın yıldız futbolcusu Mario Balotelli'yle ilgili konuşan Sancak'ın ifadeleri, dinleyenleri güldürdü.

218
Murat Sancak'tan Balotelli'ye olay sözler: "Şerefsiz, defol git ulan!" - Sayfa 3

Mario Balotelli ve sevgilisiyle birlikte sohbetini anlatan Sancak'ın sözleri şu şekilde;

318
Murat Sancak'tan Balotelli'ye olay sözler: "Şerefsiz, defol git ulan!" - Sayfa 4

"BALOTELLI'NİN SEVGİLİSİNE ANLATTIM"

Geçen akşam Mario ile sevgilisi geldiler. Döndüm sevgilisine çalıştım. 'Francesca' dedim, 'Mario'ya böyle böyle yap' dedim. Her şeyi söyledim yani. 'Bundan sonra Mario'nun alacağı bir prim senindir; onun üstüne ben bir prim daha koyacağım, iki prim alacaksın. Direkt senin hesabına yatacak.' dedim. 'Tamam başkan, sen merak etme. Top bende.' dedi.

418