Medya
11 Mayıs 2022 09:19 Son Güncelleme: 11 Mayıs 2022 09:24

Murat Ongun’a ‘eski arkadaşından’ çarpıcı uyarı! Ertuğrul Özkök’e dikkat çekti…

Ekrem İmamoğlu’nun Ramazan Bayramı’nda yaptığı Karadeniz gezisi ile ardından yapılan açıklamalar gündemdeki yerini korurken Özay Şendir’den İBB Sözcüsü Murat Ongun’a dikkat çeken uyarı geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ramazan Bayramı’nda yaptığı Karadeniz gezisi, gündemdeki yerini hâlâ koruyor. İmamoğlu’nun ‘Vız gelir tırıs gider’ şeklindeki çıkışının yankıları devam ederken Milliyet yazarı Özay Şendir’den, eleştirileri ‘önemsemediğini’ söyleyen İBB Sözcüsü Murat Ongun’a dikkat çeken bir uyarı geldi.

“Kasım 2006’da Murat Ongun’un da aralarında olduğu 3-5 gazeteci çocuk istismarına savaş açmış, inandıkları yolda yürümüş ve konunun ülke gündemine oturmasını sağlamışlardı” hatırlatmasında bulunan Şendir, “Yani 200-300 gazetecinin aralarında konuştuğu bir meseleyi küçümsemenin ne kadar büyük bir hata olduğunu unutmamak lazım” değerlendirmesi yaptı.

‘GÖZ-GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ DİYE BİR İLETİŞİM ŞEKLİ YOK…’

Yazısının, ‘Eski arkadaşım Murat Ongun’a bir iki önemli not’ başlıklı bölümünde Ertuğrul Özkök’ün Ekrem İmamoğlu ile birlikte çekilen karesine de değinen Özay Şendir, çarpıcı bir tespitte de bulundu.

“Fotoğraf kareleri iletişim adına çok şey söyler” diyen Şendir, devamında şu ifadeleri kullandı: “Mesela Ertuğrul Özkök’ün kuru fasulyecide Başkan’ın karşısında güneş gözlükleriyle oturması... Başkan adına hoş bir kare değil bu. Güneş gözlüğünü çıkarmayanın karşısındakiyle gerçek iletişim kurmadığını düşündürür öyle sahneler. İletişim göz göze olur, göz-güneş gözlüğü diye bir iletişim şekli yok.”

Yazının tamamı için tıklayın!