Politika
24 Mar 2024 15:00 Son Güncelleme: 24 Mar 2024 15:21

Murat Kurum’dan Ekrem İmamoğlu’na dikkat çeken mesaj! ‘İstanbul’un hakkını İstanbul’a vereceğiz…’

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen AK Parti'nin mitingi saat 14'te başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen mitingde söz alan İBB adayı Murat Kurum, "İstanbul'un hakkını İstanbul'a vereceğiz" dedi ve Ekrem İmamoğlu’na yüklendi.

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen AK Parti'nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi saat 14'te başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen miting alanının çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanda çok sayıda sağlık ekibi görevlendirilirken ambulanslar hazır bekletildi.

"İSTANBUL'UN HAKKINI İSTANBUL'A VERECEĞİZ"

AK Parti'nin "Yeniden İstanbul Büyük mitingi"nde konuşan İBB adayı Murat Kurum, vatandaşlara, "Bu ne güzel coşku bu ne güzel heyecan. Sizleri çok seviyoruz, Allah için seviyoruz, iyi ki bizim yol arkadaşımızsınız. Aziz İstanbullular, Sayın Cumhurbaşkanım bu meydana koşarak gelen gittiğimiz her yerde bizi bağrına basan kalbi İstanbul için çarpan her bir hemşerimi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Saatleri kurun, geliyor Murat Kurum" diye seslendi.

Murat Kurum'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"İstanbul'da ulaşım büyük bir çileye dönüştü. 31 Mart İstanbul'un bayramı olacak. Onların reklama, siyasi kaynaklara verdiği parayı biz İstanbul'a harcayacağız. Biz İstanbul'un hakkını İstanbul'a vereceğiz. İstanbul'un hem başkanı olacağım hem de İstanbulluların kardeşi, evladı olacağım."

EKREM İMAMOĞLU'NA YÜKLENDİ

"Bu iş bilmez yönetim tek bir eser üretemedikleri gibi bir de kalkıp bizim projelerimizi eleştiriyorlar. Yahu sen İstanbul'u kara kışa teslim edip büyükelçilerle yemek yerken biz İstanbul'un 39 ilçesinde 80 bin yuvayı vatandaşlarımıza teslim ediyorduk. Sen İBB bütçesiyle seçim kampanyası yaparken biz Elazığ'ın, Malatya'nın sokaklarında afetzedelerimizin ellerinden tutuyorduk. Sen kendi genel başkanını devirmek için kapı arkasında gizli toplantılar yaparken biz İstanbul'a 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk. Sen cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olup İstanbul'u kaderine terk ederken biz deprem bölgesinde 3 ayda 180 bin konutun temelini atıyorduk. Biz İstanbul'u asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz Murat Kurum sözüdür! Bu söz liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür."

ETİKETLER
#murat kurum #ak parti