Polemik & Kulis
03 Oca 2019 18:14 Son Güncelleme: 03 Oca 2019 20:36

Murat Kelkitlioğlu'nu Akşam'dan böyle uğurladılar!

2015'ten bu yana kaptan köşkünde oturduğu Akşam Gazetesi'nden ayrıldığını ve 3N Medya Grubu'na CEO olduğunu duyurduğumuz Kelkitlioğlu bugün Akşam ve Türk Medya'daki mesai arkadaşlarına veda etti.

Murat Kelkitlioğlu 2015'ten bu yana Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyordu. 

Kelkitlioğlu'nun bu görevinden ayrılarak Akşam Gazetesi köşe yazarı ve ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın eşinin başında bulunduğu 3N Medya Grubu'na CEO olduğunu Medyaradar duyurmuştu.

Kelkitlioğlu da dün kaleme aldığı 'Veda' yazısında "Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmaktan büyük gurur duyduğum AKŞAM Gazetesi’yle yollarımız bugün itibarıyla ayrılıyor! Geride 3 yılı AKŞAM, 1 yılı GÜNEŞ Gazetesi Yayın Yönetmenliği olmak üzere, koca bir 6 yılı bıraktık." dedi.

“İyi ki AKŞAM vardı, iyi ki bu geminin kaptanıydım” dedirten bir hissiyatla ve kendi isteğiyle AKŞAM Gazetesi’ne veda ettiğini belirten Kelkitlioğlu yeni görevini ise "Yarından itibaren Yeni Birlik Gazetesi, Show Radyo, Radyo Viva ve Bizimev TV’den oluşan 3N Medya Grubu’nun başına geçiyorum." sözleri ile duyurdu. 

Kelkitlioğlu bugün Akşam'dan çalışma arkadaşlarının onun için hazırladığı pastayı keserek ayrıldı. Bu vedayı ölümsüzleştiren ise Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak oldu.

Albayrak, Kelkitlioğlu'nun vedasını "Murat Kelkitlioğlu kardeşemizi uğurladık. Kendisine başarılı, renkli nice önemli görevler dileriz" mesajı pasta başındaki fotoğraflarıyla birlikte paylaştı.