Murat Kekilli'den yıllar sonra gelen itiraf! 'Gece yarısı baraja polis baskın yaptı'

Murat Kekilli, müzik yaşamındaki yaşadığı zorlukları anlattı. Polis baskınını sokakta kaldığı yılları anlatan Murat Kekilli'nin sözleri herkesi şaşırttı.

Murat Kekilli'den yıllar sonra gelen itiraf! 'Gece yarısı baraja polis baskın yaptı' - Sayfa 1

Murat Kekilli, müzik yaşamındaki yaşadığı zorlukları anlattı. Polis baskınını sokakta kaldığı yılları anlatan Murat Kekilli'nin sözleri herkesi şaşırttı.


118
Murat Kekilli'den yıllar sonra gelen itiraf! 'Gece yarısı baraja polis baskın yaptı' - Sayfa 2

52 yaşındaki rock müziğin başarılı ismi Murat Kekilli, Velhasıl programına konuk oldu. İlk albüm sürecinde yaşadığı zorlukları ve Murat Göğebakan'la tanışma sürecini anlatan Kekilli, herkesi duygulandırdı. Bir döneme damga vuran Murat Kekili, şöhret olmadan önce sokakta kaldığını söyledi...

İşte Murat Kekili'nin yokluk günlerinin hikayesi:



218
Murat Kekilli'den yıllar sonra gelen itiraf! 'Gece yarısı baraja polis baskın yaptı' - Sayfa 3

İlk albüm denemesi sürecinde yaşadığı zorlukları Kekilli "Unkapanı'nda yoğun bir koşturmacamız var. Kimse bize albüm yapmıyor. Yüzümüze bakmıyor. Otelde kalıyoruz ama iki gün kalıyoruz iki gün dışarıdayız. Paramız oldukça otelde kalıyoruz. Para yoksa dışarıda kalıyoruz." 

318
Murat Kekilli'den yıllar sonra gelen itiraf! 'Gece yarısı baraja polis baskın yaptı' - Sayfa 4

"O günlerde bir yapımcı 'sana albüm yapmak istiyorum ama güçlü firma değilim' dedi. Bende o zaman 'olsun neyi ne kadar yapabiliyorsan olur' dedim. Stüdyoda kıt kanat imkanlarla kayıt yaptık. Gitar çaldıracak paramız yok. Kuyumcu bir arkadaşla tanıştık. Kuyumcu arkadaş gitarı çaldı." 

418