Murat Kekilli babasını gözyaşlarıyla uğurladı

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden, sanatçı Murat Kekilli'nin babası Mustafa Kekilli, Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Murat Kekilli babasını gözyaşlarıyla uğurladı - Sayfa 1

Bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara'daki bir hastaneye kaldırılan sanatçı Murat Kekilli'nin babası Mustafa Kekilli, ameliyat için hazırlık yapılırken, yaşamını yitirdi. 

114
Murat Kekilli babasını gözyaşlarıyla uğurladı - Sayfa 2

Kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da hastanede yaşamını yitiren şarkıcı Murat Kekilli'nin babası Mustafa Kekilli'nin cenazesi, kara yoluyla memleketi Adana'nın Pozantı ilçesine getirildi. Mustafa Kekilli'nin cenazesi evinin önünde yakınları tarafından karşılandı.

214
Murat Kekilli babasını gözyaşlarıyla uğurladı - Sayfa 3

Mustafa Kekilli için daha sonra Adana Kabasakal Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Pozantı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çay ile Murat Kekilli, ailesi ve yakınları katıldı. Mustafa Kekilli'nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

314
Murat Kekilli babasını gözyaşlarıyla uğurladı - Sayfa 4

Babasını gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlayan Murat Kekilli ve annesi Sıdıka Kekilli, cenazenin defnedilmesinin ardından taziyeleri kabul etti.

414