Magazin
20 Nis 2021 17:33 Son Güncelleme: 20 Nis 2021 17:37

Murat Boz’dan Hadise isyanı: 'Bana çok zalimce geliyor'

Ünlü şarkıcı Murat Boz, yakında dostu olan Hadise'nin adının şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile anılmasına büyük tepki gösterdi. Boz tepkisini, "Böyle bir haberi yapmak bana çok zalimce geliyor" sözleriyle gösterdi.

Hadise'nin O Ses Türkiye'de birlikte jüri üyeliği yaptığı arkadaşı Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz yıllarda yasak aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Yapılan haberlerin ardından ise Hadise, söz konusu iddiaları sert bir dille yalanlamıştı.

Kaan Yıldırım ve Hadise ayrıldı mı? İddiaların ardından bomba detay!Magazin
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" ifadelerini kullanmıştı.

Murat Boz isyan etti!

Hadise ile yakın dost olan Murat Boz da konu hakkında sessizliğini bozdu. Boz, basına yansıyan haberler sonrası Hadise'nin evine gittiği iddiasını da sert bir dille yalanladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boz, şu ifadeleri kullandı:

"Bir haberi yaparken o kişinin bir ailesi var bir erkek arkadaşı var diye düşünmeden hareket etmek bana çok zalimce geliyor. Karşı blokların birinden benim oturduğum site sakinlerinden birine ait minibüsü çekip haber yapmışlar. Bavullar, makromsu poşetlerden falan bahsediyorlar. Akıl alır gibi değil. Karşı blok sakinlerinin site içini fotoğraflamasına mı yanayım, inanıp sormadan, soruşturmadan haber yapanlara mı yanayım bilemedim. Hadise de Kaan da arkadaşımdır. Kadına şiddete hayır!"

Şarkıcı Hadise, hakkında çıkan Reza Zarrab iddiasıyla ilgili avukatı Hakan Öncel aracılığıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, yazılı-görsel basın ve sosyal medya hesaplarında yapılan yayınların durdurulmasına karar verdi.