Murat Başoğlu Bodrum’u birbirine kattı: 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı

Şebnem Dönmez'le birlikte sunduğu Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla tanınan 53 yaşındaki sunucu, manken, oyuncu ve iş insanı Murat Başoğlu'nun 2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu'yla teknedeki uygunsuz görüntüleri tepki çekmişti. Yaşadığı skandal ilişki nedeniyle istenmeyen adam ilan edilen Murat Başoğlu, bu kez Bodrum’u birbirine kattı.

Murat Başoğlu Bodrum’u birbirine kattı: 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı - Sayfa 1

Ünlü sunucu Murat Başoğlu yeniden gündem oldu. 4 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülenen ve ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden Murat Başoğlu'nun adı yeni bir skandala karıştı.

115
Murat Başoğlu Bodrum’u birbirine kattı: 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı - Sayfa 2

BOŞANDIĞI EŞİ İLE ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii'nde Hande Bermek ile boşandığı Murat Başoğlu arasında ailevi nedenlerden tartışma çıktı.

215
Murat Başoğlu Bodrum’u birbirine kattı: 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı - Sayfa 3

DAHA SONRA TEHDİT ETTİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINDI

İlerleyen saatlerde Başoğlu, jandarma tarafından Bermek'i ölümle tehdit ettiği, Sönmez'i de darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

315
Murat Başoğlu Bodrum’u birbirine kattı: 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı - Sayfa 4

Ayrıca Başoğlu hakkında 6284 sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında üç ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.

415