Medya
06 Nis 2018 15:13 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Murat Bardakçı'dan sanatçılara çıkış: O metin öyle yazılmaz!

Habertürk gazetesi yazarı Murat Bardakçı, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hatay'a giden sanatçılara "rezil" demesini kınarken, sanatçıların yazdığı kınama metnine de itiraz etti.

Habertürk gazetesi yazarı Murat Bardakçı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hatay'a giden sanatçılara "rezil" demesini sert bir dille eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’de böyle bir açıklama yaptığı için bedbaht ama bir yerde de şanslı gören Murat Bardakçı "Bedbahttır, zira sınıra giden sanatçılara “rezil” diyebilmek, hırsın gözleri kör etmesi neticesinde ortaya çıkan ve nâdiren görülen bir akıl tutulması gibidir ve herkesin başına gelmez; şanslı olmasının sebebi ise hakaret ettiği sanatçılar başta olmak üzere kimselerden aynı üslûpta ve gereken cevabı almamış olmasıdır" ifadesini kullandı.

Murat Bardakçı'ya göre "Sanatçılarımızın Kemal Bey’e cevaben yayınladıkları ama alelâcele kaleme alındığı kelime tekrarlarından belli olan, daha da önemlisi seviyeyi muhafaza edebilmek maksadıyla biraz ürkek şekilde ve maalesef gereken üslûpta yazılmamış o metin keşki kaleme ve üslûba hâkim bir başkasına hazırlattırılmış olsaydı"