Medya
16 Haz 2021 01:29 Son Güncelleme: 16 Haz 2021 01:41

Murat Ağırel'den canlı yayında bomba açıklama! Sezgin Baran Korkmaz'dan maaş alan 12 gazeteci kim?

Gazeteci Murat Ağırel, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Gazeteci Murat Ağırel, Sedat Peker’in çok konuşulan gazeteciler ile ilgili iddialarıyla ilgili HALKTV’de konuştu. Ağırel, "Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş!" ifadelerini kullandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Habertürk TV spikeri Veyis Ateş’in SBK Holding’in kara para aklama suçu nedeniyle yurt dışına kaçan sahibi Sezgin Baran Korkmaz’a ait Paramount Otel’de kaldığını duyurmuştu.

Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon avro istediği Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı’nın köşesinde konu oldu.

Altaylı, Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisini aradığını ve telefonda bir ses kaydı dinlettiğini paylaştı. Sezgin Baran Korkmaz’la Veyis Ateş arasındaki telefon görüşme kayıtlarını dinlediği bilgisini aktaran Fatih Altaylı, Korkmaz’ın, ‘’Abla’’ diye tabir ettiği bir gazeteciye de bu görüşmeleri dinlettiğini anlattığını söyledi.

HALKTV canlı yayınında konuşan Murat Ağırel şunları söyledi;

“Bu konuyla ilgili birkaç kişiyi aradım. Konuşulan 2 dakikalık ses kaydı 12 dakikalıkmış. 10 milyon Euro dan bahsediliyor ama 14 milyon Euro’dan bahsediliyor. Bu ses kaydında SBK 12 gazetecinin kendisi tarafından maaşa bağlandığını söylüyor.”