Gündem
15 Eki 2014 09:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:49

Münevver'in babası ilk kez konuştu: Cem'in ölüsünü görmek istiyorum!

Münevver Karabulut'u canice öldürerek 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu'nun, cezaevinde intihat etmesinin ardından baba Süreyya Karabulut ilk kez konuştu

Show TV haber bültenine konuk olan Süreyya Karabulut yaşananları ‘ilahi adalet’ olarak değerlendirirken Garipoğlu’nun öldüğüne görüntüleri izledikten sonra inanacağını söyledi

Kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun intiharı sonrası ilk kez konuştu.

GÖZLERİMİ KAYBETTİM

Karabulut ayrıca kızının ölümünün ardından yaşadıkları üzüntü nedeniyle yüzde 95 oranında görme kaybı yaşadığını söyledi. Acılı baba Show Haber muhabiri Rıdvan Bıyık'a şunları söyledi:

*"Aile 197 gün zanlı sakladı. Saklayan da Hayyam Garipoğlu'dur, şu an kaçak yaşıyor. Çok hatalar oldu. Onun için intihar etiğini inanmak istiyorum. Bir baba olarak en tabi hakkımdır.

*Sağlımızdan olduk. Şeker hastasıyım. Gözlerimi kaybettim. Yüzde 95 görme özürlüyüm. Bu aileyle 5.5 yıldır hukuk mücadelesi veriyorum. Ben isterdim ki cezasını çeksin. Ama ilahi adalet. Görüntüleri gördükten sonra inanmak istiyorum.

BU AİLEDEN HER ŞEY BEKLENİR

*Avukatımız Rezzan bey, zannedersem önümüzdeki günlerde video kayıtlarını adli tıp'tan ve başsavcılıktan alacağını söyledi. Aklımda kuşku var. Bu aileden her şey beklenir. Bu aile normal değil. 

*Yargılama esnasında edindiğim tecrübe var. Kafamda soru işaretlerinin gitmesi için avukatımız görüntüleri elde ettikten sonra inanacağım. Şu anda inanmıyorum.

*Bu aile bize çok çektirdi. Cenabı Allah onları bildiği gibi etsin. Onun için ben nasıl evlat acısı çektiysem, Allah'ü teala onlara da evlat acısı çektirsin diyorum."