Televizyon
30 Oca 2014 10:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Mümtazer Türköne canlı yayında STV'nin dizisini tiye aldı!

Zaman'ın keskin kalemlerinden Mümtezer Türköne, STV'nin tepki toplayan dizisi Şevkat Tepe'yi canlı yayında tiye aldı, Zaytung'dan alıntı yaptı...

Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı'nda konuşan Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'den şaşırtan bir dizi eleştirisi geldi. Son dönem kaleme aldığı keskin yazılar ile dikkat çeken Türköne,STV'de yayınlanan Şefkat Tepe'yi canlı yayında fena halde ti'ye aldı.

ŞEVKAT TEPE'Yİ BU KEZ ZAMAN YAZARI VURDU!

Gülen cemaat ile AKP arasındaki savaşınmasaya yatırıldığı programda cemaatin ve Fethullah Gülen'in Kürt sorununa bakış açısı tartışıldı. Cemaat bünyesindeki medyanın konuya yaklaşımının gündeme geldiği polemikte Mümtazer Türköne'nin Şevkat Tepe çıkışı damga vurdu. Programın diğer konuklarından olan ve milliyetçi görüşleriyle tanınan Ümit Özdağ'ın Şevkat Tepe ile aynı paralalde olduğunu kaydeden Türköne, dizi için Zaytung'da yapılan bir espriyi de alıntılayarak şaşırttı.

STV'DE ÖLDÜRÜLEN PKK'LI SAYISI 1 MİLYONU GEÇTİ!

Türköne "Ümit Özdağ ile aynı paralelde Samanyolu TV'de devam eden Şevkat Tepe dizisi var. Sadece o var, onunla ilgili eleştiriler de var. Zaytung haberi vardı mesela Şevkat Tepe'de öldürülen PKK'lıların sayısı bir milyonu geçti deniliyordu." dedi.

STV'NİN EN ÇOK ELEŞTİRİ ALAN DİZİSİ!

Şevkat Tepe, STV'de yayınlanan diziler arasında en çok tartışma konusu olan yapımlardan. Kürt sorunu temalı diziler arasında "çözüm karşıtı" tavrıyla sert eleştirilere hedef olan dizi bir çok gözlemciye göre Gülen Hareketi'nin konuya bakışını özetlediği için önem arzediyor. Çözüm süreciyle birlikte uzun bir süredir bölgede bir çatışma ve can kaybı olmamasına karşın Şevkat Tepe'de hala kan gövdeyi götürmeye devam ediyor.