Televizyon
22 Tem 2010 14:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

MÜKEMMEL ÇİFT'TE İŞLER KARIŞIYOR! TANER BÜYÜK SIRRI AĞZINDAN KAÇIRIYOR MU?

Songül Öden ve Tardu Flordun'un başrollerini paylaştıkları Mükemmel Çift dizisinin bu bölümü de keyif dolu.

Kanal D’nin, Songül Öden ve Tardu Flordun'un başrollerini paylaştıkları sevilen dizisi "Mükemmel Çift"in bu bölümü de keyif dolu.

Hastaneyi basan ve bu baskından çok büyük bir haber bekleyen Vahide, umduğunu bulamaz. Haluk ve ekibine attığı her ok, kendisine dönen Vahide’nin sinirleri gittikçe bozulmaktadır. Öfkeden çılgına dönen Vahide artık sadece Bora’nın değil, Jülide ve Haluk’un da peşindedir.

Taner’in Ayça’ya karşı duygusal ve incelikli davranışları, onu Bora sanan Ayça’nın gözünde değerini artıracak, ama önce iş, sonra aşk diyen şov dünyasının katı kuralları bu ilişkiye kendi çıkarları doğrultusunda yön verecektir.

Kendisine bir türlü dönmeyen ve başına bir şey geldiğini düşündüğü Bora için, yapısı gereği duygusallığa kapılıp kanalı basan Yiğit’in tehditleri, Jülide ve ekibini sıkıntıya sokar. Bora’nın gölgesinde silinip gittiğini düşünen Tayfun ise Haluk’a vereceği en ufak zararı bile kar sayan Vahide’den reddedemeyeceği bir teklif alır. Ancak bu teklif karşısında Tayfun çok da rahat değildir.

Taner cephesinde ise işler iyice karmaşıklaşmaktadır. Jülide’nin Taner üzerindeki baskı ve tehditleri artmaya başlar. Bora olmaktan çok sıkılan Taner için Arda’nın kovulması bardağı taşıran son damla olur. Aşık olduğu kadının da ellerinin arasından kayıp gitmekte olduğunu gören Taner, tüm bunların hesabını sormak için Haluk’un odasına öfkeyle dalar ve her şeyi mahvetmenin eşiğine gelir. Taner’in bu sürpriz konuşmasına hiç beklenmeyen bir kişi de tanık olunca işler iyice sarpa sarar.

ETİKETLER
#mükemmel çift