Televizyon
16 Mayıs 2012 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

MÜJDE YENİ POLEMİĞİMİZ OLDU, DİZİ İÇİN BU YAPILIR MI?

Bazı genç ünlü oyuncuların dizi için okullarını askıya almaları tartışma konusu oldu.

Oyuncu Roja Demirer verdiği bir röportajında, “Karnede notlar düşünce TRT kapıdan sokmazdı” diyerek oyunculuk uğruna okullarını donduran genç isimlerin kararını tartışılır hale getirdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete ile Aylin’i canlandırarak yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli ve Farah Zeynep Abdullah, dizi çekimleri için okullarını dondurduklarını açıklamıştı. Bu kararın doğru olup olmadığı akıllarda soru işareti bırakırken, Yeşilçam’ın duayenlerinden eleştiri yağdı.

Oyunculuğa yıllarını vermiş usta isimlerin kararla ilgili görüşleri:

EDİZ HUN: Eğitim çok önemlidir. Gençler televizyon dizilerini izleyerek, orada ki oyuncuların rahat bir hayat yaşadığını düşünüyorlar. Ancak çok yanlış bir yoldur bu. Tahsil insanda özgüveni arttırır. hep eğitim çok önemli diyoruz da, öğretmen de çok önemlidir.

SELDA ALKOR: Önce eğitim gelir. Eğitimini yarım bırakmaları çok yanlış bir düşüncedir. Hepsi çok genç pırıl pırıl insanlar, dilerim okulların bitirerek oyunculuk adına hem sinemaya hem de kendilerine daha faydalı olurlar. İnşallah bu söylediğimiz yolda ilerlerler.