Televizyon
24 Eki 2013 11:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

MÜJDE AR EKRANA HANGİ DİZİYLE DÖNÜYOR?

En son 2006 yılında ‘Kuş Dili' adlı dizi de oynayan Müjde Ar, yeni dizisiyle ekranlara dönüyor.

Eylül ayının ilk haftasında yeni sezon dizilerin ekrana gelmesiyle başlayan reyting savaşına bir yenisi daha ekleniyor. Kore'de izlenme rekorları kıran ‘Bread, Love and Dreams' dizisinin uyarlaması ‘Aşk, Ekmek ve Hayaller' yeni yılın ilk günlerinde Show TV'de ekrana gelecek.

Abdullah Oğuz'un yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ‘Gümüş', ‘Genco', ‘Lale Devri', ‘Yer Gök Aşk' ve son olarak Kanal D'de ekrana gelen ‘Güzel Çirkin' gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Kemal Uzun oturacak.

Dizinin başrol oyuncusu ise son olarak 2006 yılında ‘Kuş Dili' dizisinde oynayan Müjde Ar olacak. Ar ana erkil bir ailenin hanım ağası ‘Kerime' karakterini canlandıracak. 7 yıl sonra ekrana dönecek olan Ar'ı dizinin yapımını üstlenen Abdullah Oğuz ve usta yönetmen Kemal Uzun'un ikna ettiği öğrenildi. Ar, 2009'da ‘Benim Annem Bir Melek' dizisinde de konuk oyuncu olarak oynamıştı.

Diziye Müjde Ar, dışında Berna Laçin, Burak Hakkı, Furkan Andıç ve geçen hafta reyting yüzünden ekrandan kaldırılan ‘Görüş Günü Kadınları' dizisinde oynayan Sinan Tuzcu rol alacak. Ünlü isimlerin yanı sıra ilk kez kamera karşısına geçecek oyuncularla çalışacağını söyleyen Kemal Uzun, “Dizide fazla isim olmasını istemedim. Tanınmamış isimlerle çalışıp onları parlatmak daha çok hoşuma gidiyor. ‘Gümüş' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Genco'da ise Hazal Kaya yıldızı parlayan oyuncular oldu. Bu dizide de parlayacak yeni isimler var. İleride çok iyi yerlere geldiklerinde, 'İşte bunlardan bahsetmiştim' diyeceğim” dedi.

‘İki dizinin karışımı'

Uzun, yeni dizisinin, “‘Gümüş' ve ‘Aşk-ı Memnu' karışımı bir proje olacağını söyledi. İstanbul'un sahil kesiminde çekilecek dizinin çekimlerine ay sonunda başlanacak. Dizi, 1990, 2002 ve 2013 olmak üzere üç ayrı zaman diliminde geçecek.