Gündem
18 Ağu 2022 18:09 Son Güncelleme: 18 Ağu 2022 18:11

Müjdat Gezen neden en çok Bülent Arınç’a gülüyor? Yıllar önceki sözleri gündem oldu

Yıllar önce gazeteci Uğur Dündar’ın “Arena” programına katılan Müjdat Gezen’in sözleri yeniden gündem oldu. En çok güldüğü ismin kim olduğu sorusuna Bülent Arınç yanıtını veren Müjdat Gezen, sebebini ise kendisine has mizahi bir üslupla izleyenlere aktardı.

Müjdat Gezen ve Levent Kırca’nın, Uğur Dündar’ın yıllar önce hazırladığı programa katıldığı bölüm yeniden gündem oldu. Programda Müjdat Gezen, yıllar önce sahnede seyircilerine anlattığı Bülent Arınç ile ilgili bir olayı paylaştı.

O dönem gündemi oldukça meşgul eden Bülent Arınç’a suikast düzenleneceği iddiasını diline dolayan Gezen, bir gazetecinin kendisine “En çok kime gülüyorsunuz?” sorusuna verdiği yanıtı paylaştı:

“Tabii en çok Levent Kırca’ya gülüyorum onu her yerde söylüyorum ama dedim ki Bülent Arınç’a gülüyorum. Niye, dedi. Şimdi hiç ilave etmeden bir olay anlatacağım Bülent Arınç Manisa’da evinde, iki tane silahsız subay ona suikast düzenlemek için Ankara’da onun evinin önünde bekliyorlar. ABD’den telefonla ihbar geliyor… Adam Manisa’da, öldürecek olan subaylar Ankara’da, ihbar telefonu ABD’den geliyor. O sırada polisler subayları yakalayınca ellerinde kroki var. Hoop! Onu yutmak için polisten su istiyor. Suyu veriyor polis. Tam yutarken polis parmağını sokup krokiyi çıkarıyor. Bunlara bir tane ilave yapmadım ben. Şimdi bunun üstüne ilaveten ne mizahı yapacaksın?”