Medya
15 Tem 2011 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:34

MUHTEŞEM YÜZYIL TRANSFERİNDE SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Cengiz Semercioğlu TV dünyasındaki taze kulisleri canlı yayında paylaştı. İşte Muhteşem Yüzyıl transferindeki son dakika gelişmesi...

Medya Mahallesi'nde Ayşenur Arslan'a konuk olan Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu TV dünyasındaki taze kulisleri paylaştı. Semercioğlu, Vatan ve Milliyet patronajında yaşanan derin çatlaktaki son gelişmeleri aktarırken, Muhteşem Yüzyıl transferindeki son dakika haberini de paylaştı.

DEMİRÖREN-KARACAN ORTAKLIĞI BİTİYOR!

Semercioğlu, Doğan Grubu'ndan Vatan ve Milliyet gazetelerini devralan Demirören-Karacan ortaklığının bitmek üzere olduğunu söyledi. Ortaklığın mal paylaşımı ile bitirilmesinin tartışıldığını iddia eden Semercioğlu bunun da zor olduğunu kaydetti. Hürriyet yazarı 'İki taraf da Vatan'ı değil Milliyet'i almak isteyecektir böyle bir paylaşımda. Karacan, ailemin gazetesi derken Demirören grubun amiral markası olarak Milliyet'i isteyecektir' dedi.

TV EN'E MUHTEŞEM YÜZYIL ŞOKU!

Semercioğlu, gündemdeki flaş dizi transferine dair de ilginç bir kulis verdi. Hürriyet yazarı, yeni sezonda Doğuş grubunun yeni kanalı TV EN'le anlaşan Muhteşem Yüzyıl dizisinin kararından vazgeçerek Show TV'de kalmayı tercih ettiğini söyledi. Dizinin yapımcısı Timur Savcı'nın son dakikada Show TV'den gelen yeni teklifi kabül ettiğini. Semercioğlu'nun Show TV'nin aradaki fiyat farkını kapatan bir teklifle yapımcıyı ikna ettiğini kaydetti.