Magazin
21 Kas 2012 13:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:24

MUHTEREM NUR: MÜSLÜM'E BİR ŞEY OLURSA ÖLÜRÜM!

2. Sayfa programında Müslüm Gürses'in yapımcısı Muhteşem Candan ve eşi Muhterem Nur'un açıklamaları yer buldu.

’2. Sayfa’ programına konuk olan Müslüm Gürses’in yapımcısı Muhteşem Candan sanatçının sağlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MUHTEŞEM CANDAN: ’UYANDI HATTA TRAŞ OLDU’
’’Dün akşam iyiydi. Uyutuluyor. El ve ayak oynatmaları devam ediyor. Kalp ameliyatıyla ilgili bir sorunu yok. Ameliyattan sonra uyanmış hatta traş olmuş. Ameliyattan sonra vücuttaki bazı enzimlerde bozukluk başlamış. Karaciğer ve böbreklerde. Önümüzdeki hafta inşallah açılacak. Sevenleriyle buluşacak.’’

MUHTEREM NUR: ’FIRTINALARA TUTULDUK’
Gülşen Yüksel Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve konuşmalarını Muhteşem Candan’dan izin alarak okudu İşte Muhterem Nur’un Müslüm Gürses’in durumu hakkında hissettikleri; ’’Fırtınalara tutulduk. Başımda volkanlar var. Artık dayanamıyorum, çok kötüyüm. Tek isteğim Allah yardımcımız olsun onu bana geri göndersin. Müslüm bu ameliyata gitmeyi hiç istemedi. Evde ki koltuğa yapıştı kaldı. Müslüm bu ameliyata gitmeyi hiç istemedi. Evde ’Hadi hazırlan’ dediğimde salondaki koltuğa adeta yapıştı, kalkmak istemedi. Ben yine gidelim deyince bu kez sinirlendi ve ’Bay pass gibi kadın sın’ dedi. Sinirleri bozulmuştu, sonra böyle dediği için çok üzüldü. Hastaneye gittik. Odada hazırlanırken doktora ’Bu ameliyat koltuk altından değil mi?’ diye sordu. Doktor ona ’Hayır göğüsü yaracağız, by pass olamanız gerekiyor’ deyince çok korktu. Hemen bana dönüp ’Ameliyat olmaktan vazgeçiyorum, hadi kalk evimize gidelim’ dedi. O anda ben de korktum, eve dönmeye karar verdik. Ama sonra doktoru bize güzel şeyler söyledi, içimiz rahatladı, ikna olduk.

’’BAKIŞINI HİÇ UNUTAMIYORUM’’

Yeni bir telefon almıştı, onu çok seviyordu. Onu cebine koydu. Sonra ben onu cebinden alacaktım. Kapıdan çıkarken bana öyle bir baktı ki o bakışı hiç unutamıyorum. Beni arkada bırakınca öyle bir baktı... (ağlıyor) İnşallah iyi olur Müslüm. Bingür Sönmez hocaya, buradaki bütün doktorlara güveniyoruz. Geçen hafta çok kötü günler geçirdik. Biraz iyileştiğine hala inanamıyorum.

’KOCAM PARAMPARÇA OLMUŞ’
Yoğun bakımdaki odasına bir kez girdim. Sadece 1 dakika izin verdiler. Onu öyle görünce çok kötü oldum. Bambaşka olmuş, kocam paramparça olmuş. Her tarafına aletler koymuşlar. Beni göremedi bile gözleri kapalıydı. Bir an gözleri aralanır gibi oldu sonra yine daldı.’’