Magazin
14 Mayıs 2011 11:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:21

MUHTAR'IN AİLESİ DENİZ UĞUR'A DAVA AÇTI! DAVA NEDENİ HANGİ SÖZ OLDU?

Reha Muhtar'ın ailesi Deniz Uğur'a neden dava açtı? İşte nedeni.

Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur arasındaki davaların sonu gelmek bilmiyor! İkiz çocukları olan çiftin oldukça olaylı geçen velayet ve nafaka davası gündeme yansımıştı. Bu kez de Muhtar’ın anne ve babası Ferdane-Cemal Muhtar, Deniz Uğur’u mahkemeye verdi.

NARSİST SÖZÜNE 100 BİN TL’LİK DAVA
Muhtar Ailesi, Uğur’un Sarıyer Aile Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede yer alan ’narsist’ kelimesinin kendilerini rencide ettiği gerekçesiyle 100 bin TL’lik maddi ve manevi tazminat davası açtı.

DENİZ UĞUR TWİTTER’DAN DUYURDU
 Ünlü oyuncunun avukatı Ersan Taştekin, ’Müvekkilimin beyanlarının arkasındayız’ diye konuştu. Uğur ise twitter’daki sayfasında, ’Tanrı sabrımı sınıyor olmalı. Kamuoyunun vicdanı doğruları anlar nasılsa. Benim için çocuklarımdan daha önemli hiçbir şey yok. Pekala, susmaya devam. Öldürmeyen güçlendirir, biliyorum’ diye yazdı.

KİŞİLİK BOZUKLUĞU
Ferdane ve Cemal Muhtar’ın tepkisini çeken dilekçede, ABD Psikiyatri Birliği’nin narsizm tanımlamasına da yer veriliyor ve şöyle deniyor: Davacı herkesten farklı, üstün, önemli çok özel bir kişi olduğunu düşünen, insanlara tepeden bakan, kendisinin ayrıcalıklı bir kişi olduğuna inanan, övülmeyi çok seven, hiçbir eleştiriye katlanamayan, karşısındakinin ne hissettiğine ve düşündüğüne aldırış etmeyen, narsistik kişilik bozukluğu bulunan bir kişidir.