Gündem
28 Ara 2022 09:36 Son Güncelleme: 28 Ara 2022 09:54

Muharrem İnce'den Uğur Dündar'a 'program' çağrısı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den duayen gazeteci Uğur Dündar'a açık çağrı yaptı. Uğur Dündar'ın Altılı Masa ve anket tweetini alıntılayan Muharrem İnce, Uğur Dündar'a çağrı yaparak tüm siyasilerin katılacağı bir program düzenlemesini ve bu programa da moderatörlük yapmasını istedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce duayen gazeteci Uğur Dündar'a açık çağrı yaptı. Uğur Dündar'ın Altılı Masa ve anket tweetini alıntılayan Muharrem İnce, Uğur Dündar'a çağrı yaparak tüm siyasilerin katılacağı bir program düzenlemesini ve bu programa da moderatörlük yapmasını istedi.

'ALTILI MASA GÜVENMİYOR'

tv100'de program yapmaya başlayacak olan duayen gazeteci Uğur Dündar önceki gece bir tweet paylaştı. 

Dündar, Altılı Masa'nın yerli anket firmalarına güvenmediğini söyleyerek bir öneride bulundu. Dündar, "Anladığım kadarıyla Altılı Masa'da yerli anket firmalarına güven yok. Kolayı var! Dünyaca saygın 2 yabancı anket şirketi seçilsin ve topluma "Kimin Cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyorsunuz" diye sorulsun. Böylece halk kimi istiyorsa o aday olsun, tartışmalar da son bulsun!" ifadelerini kullandı.

 

'MİLLET KARAR VERSİN'

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce de Uğur Dündar'ın bu tweetini alıntılayarak bir çağrı yaptı. Uğur Dündar'ın moderatörlüğünde bir siyasi program yapılmasını isteyen Muharrem İnce şu ifadeleri kullandı: 

"Uğur Bey, sizin moderatörlüğünüzde cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen tüm siyasilerin katılacağı bir televizyon programı düzenleyelim. Ekonomi, bilim, dış politika, adalet, eğitim, tarım konuşalım. Ardından tüm Türkiye'de anket yaptıralım, kararı millet versin."