Politika
26 Mar 2024 12:38 Son Güncelleme: 26 Mar 2024 12:44

Muharrem İnce'den seçim gecesini hatırlatan Özgür Özel’e olay yanıt!

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, “Seçim gecesi neredeydin?” diye soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yanıt verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnce, “Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın. Sistemin nasıl çöktüğünü o sana anlatsın” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, dün (25 Mart) konuk olduğu bir televizyon programında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye 2018'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin gecesinde nerede olduğunu sordu.

Özel'in sözlerine İnce'den yanıt gecikmedi.

Kendisine ait X hesabından paylaşım yapan İnce, isim vermeden CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ı işaret etti. "Bunu, sana çırağım diyen ustana sor" diyen İnce, "Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın. Sistemin nasıl çöktüğünü o sana anlatsın" ifadelerini kullandı.

İnce'nin paylaşımı şöyle;

"Özgür Özel, 2018 seçim gecesinde nerede olduğumu sormuşsun dün. Bunu, sana çırağım diyen ustana sor. Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın. Sistemin nasıl çöktüğünü o sana anlatsın."

Muharrem İnce, bir diğer paylaşımında ise "Özgür Özel, bana sorduğun 2018 seçim gecesinde sen neredeydin? HDP’nin barajı geçtiğini öğrenince sevinç naraları atıp havalara zıplayan sen değil miydin?" ifadelerine yer verdi.

ENGİN ALTAY SİNOP MİTİNGİNDE ÖZEL İÇİN 'ÇIRAĞIM' DEMİŞTİ

CHP Milletvekili Engin Altay, Sinop'ta düzenlenen mitingde, kürsüye davet ettiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "Şimdi Genel Başkanımız, düne kadar benim çırağım olan Özgür Özel" ifadelerini kullanmıştı.