Gündem
10 Kas 2015 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:10

Muharrem İnce'den Halk TV'ye canlı yayın isyanı!

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısını canlı olarak yayınlamayan Halk TV'ye twitter üzerinden sitem etti.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, dün TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek olağanüstü kurultay çağrısı yaptı. İnce'nin kurultay çağrısı yaptığı dakikalarda birşey dikkatleri çekti.

Bazı haber kanalları İnce'nin konuşmasını canlı verirken, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV, İnce'nin konuşmalarına canlı olarak ekranında yer vermedi. Bunun üzerine Muharrem İnce Twitter hesabından Halk TV'ye sitem içeren bir paylaşımda bulundu.

Muharrem İnce, 'Benim açıklamamı canlı vermeyen Halk TV Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamasını canlı veriyor. Teşekkürler Halk TV!' ifadelerini kullandı.



BİR SİTEM DE BATUM'DAN

Süheyl Batum da CHP'ye yakın Halk TV'de kendisinin programa çıkarılmadığını hatta programa çıkarmak isteyen Ruhat Mengi'nin sorguya çekildiğini de şu sözlerle anlattı:

"Halk TV'ye sistemin beğenmediği adamı çıkartmazlar. Beni Ruhat Mengi bir programa çıkarıyordu, çıkarmadılar. Oraya o gün özel denetimci gönderdiler ve sordular Mengi'ye, 'neden bunları çıkarıyorsun' diye. Çıkartmaktan korktular. Ruhat Mengi'yi sorguya çekip, 'bunu çıkartma' dediler."