Müge Boz'dan bikinili paylaşım: Aldığım kilolarla barışmaya odaklandım

Yaklaşık sekiz ay önce kızı Vina'yı kucağına alan oyuncu Müge Boz, yaptığı paylaşımla doğum sonrası kilolarıyla barışmaya çalıştığını ifade etti. Boz, konuyla ilgili "Arkadaşlar şimdiden söyleyeyim; tüm çabalarıma rağmen bu yaz ters ışık mağduruyum. Doğum sonrası aldığım kilolarla barışmaya ve kendimi olduğum gibi kabul etmeye odaklandım" ifadelerini kullandı.

Müge Boz'dan bikinili paylaşım: Aldığım kilolarla barışmaya odaklandım - Sayfa 1

Oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve sekiz aylık kızı Vina ile tatilden karelerini sosyal medya hesabından yayınladı.


118
Müge Boz'dan bikinili paylaşım: Aldığım kilolarla barışmaya odaklandım - Sayfa 2

Bikinili pozlarını paylaşan Boz, kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel gibi doğum sonrası kilolarıyla barışmaya çalıştığını söyledi.


218
Müge Boz'dan bikinili paylaşım: Aldığım kilolarla barışmaya odaklandım - Sayfa 3

Son dönemde sosyal medyada yaygınlaşan "#EveryBodyIsABeachBody" (Her beden plaj bedenidir) ve "Normal vücutları normalleştirin" akımlarını desteklediğini ifade eden 36 yaşındaki Boz, paylaşımına şu notu düştü:


318
Müge Boz'dan bikinili paylaşım: Aldığım kilolarla barışmaya odaklandım - Sayfa 4

"DOĞUM SONRASI ALDIĞIM KİLOLARLA BARIŞTIM"

Arkadaşlar şimdiden söyleyeyim; tüm çabalarıma rağmen bu yaz ters ışık mağduruyum. Doğum sonrası aldığım kilolarla barışmaya ve kendimi olduğum gibi kabul etmeye odaklandım.


418