Müge Anlı'yı çılgına çeviren Zeynep Ergül'ün son hali şoke etti! "Bu nasıl bir estetik?"

Gaziantep'te yaşayan ve 2017 yılından beri kayıp olan Mehmet Muharrem Elbay dosyasında adı geçen Zeynep Ergül, katıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında verdiği ifadeler ve açıklamalarla sosyal medyada gündem olmuştu. Tiktok'ta ortaya çıkan Ergül'ün son hali görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medya kullanıcıları Ergül'ün estetik yaptırdığını iddia etti.

Müge Anlı'yı çılgına çeviren Zeynep Ergül'ün son hali şoke etti! "Bu nasıl bir estetik?" - Sayfa 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak 19 yaşındaki kızını arayan ve daha sonra Mehmet Muharrem Elbay dosyasının açılmasına neden olan Zeynep Ergül, kısa sürede tüm Türkiye'nin en çok konuştuğu isim olmuştu. 

17
Müge Anlı'yı çılgına çeviren Zeynep Ergül'ün son hali şoke etti! "Bu nasıl bir estetik?" - Sayfa 2

Mehmet Muharrem Elbay'ın öldürülmesinin arkasındaki isimlerden biri de Zeynep Ergül'dü. Ergül, programa bağlanan izleyiciler tarafından kaçakçılık ve fuhuş gibi birçok suçla itham edildi.

27
Müge Anlı'yı çılgına çeviren Zeynep Ergül'ün son hali şoke etti! "Bu nasıl bir estetik?" - Sayfa 3

Bu iddialara verdiği cevaplar ve yaptığı açıklamalarla gündem olan ve sosyal medyada capsleri dönen Ergül, tutuklanmıştı. 

Zeynep Ergül'ün beraat ettiğine dair haberler gündeme gelmişti. Zeynep Ergül'ün tutuklanmasının ardından cezaevi süreci başladı. Tam 25 ay boyunca hapishanede kalan Ergül, mahkemede 4 yıl ceza aldı ve içeride yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

37
Müge Anlı'yı çılgına çeviren Zeynep Ergül'ün son hali şoke etti! "Bu nasıl bir estetik?" - Sayfa 4

Tahliye edilen Ergül'ün son hali ise herkesi şoke etti. Kullanıcılar paylaşımıjn altına "Bu nasıl bir estetik?" " Dişlerine esetik yaptırmış sanırım" gibi yorumlarda bulundu. 

47