Televizyon
07 Mar 2013 10:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

MÜGE ANLI'YI ÇİLEDEN ÇIKARTTI; ''BANA ÇEMKİRME''

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. VİDEO

5 aydır kayıp olan kocasını aramaya gelen Sabire Hanım’ın açıklamaları ve hakkındaki iddiaları yalanlaması Müge Anlı’yı çileden çıkardı. Programın sonlarına doğru Müge Anlı, Sabire Hanım’a patladı. Sabire Hanım’ın da Müge Anlı’ya bağırması üzerine önce Sabire Hanım’ın sesi kesildi, sonra reklam arasına gidildi.

MÜGE ANLI’YA BAĞIRINCA SESİ KISILDI : VİDEO

"Saat 10.00’da başladık. 13.00’a kadar beş bin tane kişi bağlandı. Bir lafı doğrulatmak için bin tane şahit bulmak zorunda kalıyoruz" diyen Müge Anlı, "Senin kocan yok ortada. Sen düşüneceksin kim kocamın başına iş getirebilir diye. Gerçekten kocasına sahip olan kadın onu yapar. Kocanızı sevmiyorsanız devletin mahkemeleri var. Gidersin verirsin boşanma dilekçeni, alırsın çantanı gidersin ananın evine, kim ne yapıyorsa yapsın. Karılarını katleden erkeklere nasıl kızıyorsam, aynı şekilde kimse kusura bakmasın sevgilisiyle bir olup kocasını gömen kadına da aynı tavrı ve tarzı sürdürürüm. Ben bunu yaşadım" diyerek konuğuna çıkıştı.

"BANA ÇEMKİRME"
Anlı’nın bu sözlerine, "Çok yanlış iddialarda bulunuyorsunuz. Kesinlikle kabul etmiyorum. Gücünüz yetiyorsa gerçek suçluları bulun" diye tepki gösteren Sabire Hanım’a Anlı da "Bana çemkirme" diyerek sert çıktı. Sabire Hanım’ın bağırması üzerine önce sesi kesildi, sonra reklam arasına gidildi.