Televizyon
13 Eyl 2021 23:15 Son Güncelleme: 13 Eyl 2021 23:51

Müge Anlı'nın dizi versiyonu geliyor! Nehir Erdoğan Suçlu dizisinin başrolü seçildi!

ATV ekranlarında yıllardır kendini gösteren Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dizi versiyonu çekiliyor. Birçok cinayet dosyasını ele alan Müge Anlı, milyonlarca vatandaşın gönlünde taht kurarken Müge Anlı'nın programına benzer 'Suçlu' adlı dizi geliyor. Başrolünde ise Nehir Erdoğan yer alacak.

Ünlü araştırmacı gazeteci Müge Anlı, tam 13 yıldır ATV ekranlarında yer alıyor. Çözülemeyen cinayetleri, faili meçhul olayları, kaybolan insanları, dolandırılan mağdur vatandaşların sesi olan Müge Anlı, her sabah saat 10.00'da izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Dobralığı, her zaman doğruyu savunması, ayrımcılık yapmaması ve en önemlisi her şeyi açık açık konuşması ile oldukça sevilen Müge Anlı vatandaşların bir numaralı idolü oldu.

 Yıllardır cinayetleri kısa sürede çözerek çözüme kavuşturan Müge Anlı,  reytingleri alt üst etmeyi de başardı. 

MÜGE ANLI'NIN DİZİ VERSİYONU GELİYOR 
Medyabaşkent'te yer alan habere göre; Çok yakında Star TV ekranlarında Müge Anlı'nın programına benzer bir dizi çekilecek. Başrol oyuncu Nehir Erdoğan olurken 'Elif'  karakterine can verecek oyuncu 'Sessiz Çığlık' adlı televizyon programının sunuculuğunu yapacak.

Reality Show olarak program sunacak olan Elif, tam da Müge Anlı gibi olacak.

03 Medya tarafından hazırlanan dizi çok yakında Star TV ekranlarında yer alacak.

Erkan Petekkaya’nın Ömer isimli emniyet amirini canlandırdığı Suçlu dizisi, Müge Anlı’nın programlarında anlattığına benzer bir cinayet davasını çözmeye çalışan Ömer ile Elif karakterlerini bir araya getirecek.

Dizi şimdiden oldukça merak edilirken Suçlu adlı dizi herkes tarafından beğenileceğe benziyor.