Müge Anlı'nın canlı yayınında ağlatan kavuşma!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün Antalya’dan hiç görmediği annesi Hatice Gümüşsuyu’nu bulmak için 20 yaşındaki Kerem Öztekin geldi.

Müge Anlı'nın canlı yayınında ağlatan kavuşma! - Sayfa 1

Yıllardır görmediği annesini bulmak için yayına gelen Kerem’in anne ve babası boşandıktan sonra Kerem annesiyle, iki ablası ise babasıyla birlikte yaşıyordu. Babasının anlattığına göre, annesi Kerem’i yaklaşık bir yıl yanında tuttuktan karakola teslim etmiş oradan da ayrılmıştı. Daha sonrası babası ve ablalarıyla yaşayan Kerem büyüdüğü süreçte annesiyle ilgili kötü şeyler duymaya başlamamıştı. 

15
Müge Anlı'nın canlı yayınında ağlatan kavuşma! - Sayfa 2

Fakat kendisi söylenenlere kulak asmadı ve dün canlı yayına gelerek annesini bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Ağustos ayında vatani görevini yapacağını ve annesinden helallik almak için O’nu bulmak istediğini söyleyen Kerem’e müjdeli haber çok geçmeden geldi. Yıllardır aradığı annesi telefondaydı.


25
Müge Anlı'nın canlı yayınında ağlatan kavuşma! - Sayfa 3

Anne oğul izleyenleri gözyaşlarına boğdu!

Bugün ise canlı yayında anne oğul ilk kez kucaklaştı birbirlerinin yüzünü gördü. Birbirine kavuştu. İkilinin birbirlerine sarıldıkları anlar başta Müge Anlı olmak üzere tüm stüdyoyu gözyaşlarına boğdu. 

35
Müge Anlı'nın canlı yayınında ağlatan kavuşma! - Sayfa 4

Hatice Gümüşsuyu çocuğum arkadaşımda kalıyordu ben de bir kaç gün yanına gidememiştim. Arkadaşımda geri dönmeyeceğimi düşünüp, Kerem’i karakola bıraktığını ve babasının oradan aldığını söyledi. Eşimle de aslında bir sorunumuz yoktu. Hayat şartlarından dolayı geçinemiyorduk bu da aramızdaki evlilik bağını etkiliyordu.

45