Müge Anlı'nın avukatı gözyaşlarını tutamadı!

Atv'nin reyting rekortmeni fenomen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in avukatı Rahmi Özkan, geçtiğimiz hafta 13 yaşındaki torununu toprağa vermişti. Bugün canlı yayına katılan Özkan, gözyaşlarına boğuldu.

Müge Anlı'nın avukatı gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 1

Geçtiğimiz hafta 13 yaşındaki torunu Deha Reha Uğur'u akciğer kanserinden kaybeden Rahmi Özkan, 26 Aralık Perşembe yayınlanan yeni bölümde Müge Anlı canlı yayınına katıldı.


15
Müge Anlı'nın avukatı gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 2

Torununun vefatıyla ilgili konuşmakta güçlük çeken Özkan, bu süreçte yanında olan herkese teşekkür ederken gözyaşlarını tutamadı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

25
Müge Anlı'nın avukatı gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 3

MÜGE ANLI AÇIKLAMIŞTI

Kötü bir haftasonu geçirdiklerini söyleyen Müge Anlı, "Rahmi Özkan’ın torunu bir süredir tedavi görüyordu ve maalesef tedavi gördüğü hastanede gözlerini yumdu. Henüz 13 yaşındaydı, ölüm her şekilde acı, ölüm her şekilde insanın sevdiklerinin yanına sığan, yakıştırılan bir şey değil ama 13 yaşında bir çocuğa hiç yakıştırılacak bir durum değil. Ben başta Rahmi Bey olmak üzere tüm Özkan Ailesi’ne, annesine, babasına, tüm yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı diliyorum Rahmi Bey bir süre aramızda olamayacak. Kendini ne zaman iyi hissederse programda onunla beraber olacağız. İnsan çok şey söylemek istiyor ama ne yazık ki bazı konularda söylenecek bir şey yok. Rahmi Bey yaklaşık 8 aydır bu üzüntüyle boğuşuyordu."

35
Müge Anlı'nın avukatı gözyaşlarını tutamadı! - Sayfa 4

"Biz ona bu konuyu açmamaya çalışıyorduk. Ailesi söylemiyordu bile durumunu, ama ne yazık ki dünyada çok ender rastlanan bir rahatsızlığa yakalandı. Nurlar içinde yatsın, başı sağ olsun ailenin" demişti.


45