Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! "Yapmayın dedim"

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın son günlerde gündemden düşmeyen Polat ailesine göndermesi olay oldu. Yeni Camii Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Saymanı Behsat Canpolat, caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Boynuna altınları takarak canlı yayına çıkan Müge Anlı, gösterişli hayatı ve altınlarını sık sık paylaşan Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! "Yapmayın dedim" - Sayfa 1

Hafta içi her gün ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıp vatandaşları bulmaya ve çözülmemiş cinayetleri açığa çıkarmaya devam ediyor. Behsat Canpolat isimli bir vatandaş programa caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak üzere başvuruda bulundu.

18
Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! "Yapmayın dedim" - Sayfa 2

Konunun dikkat çekmesi için boynuna altınlarla yayına çıktığını söyleyen Müge Anlı, gösterişli altınlarla paylaşım yapan ve daha önce altın tozlu kahve içmesiyle gündeme gelen Dilan Polat'a gönderme yaptı.

28
Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! "Yapmayın dedim" - Sayfa 3

Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı, "Aslında emanet şeyler takılmaz ama dikkat çeksin diye taktım. Çok da hoşuma gitti. 'Anne ben de istiyorum böyle. Bana da yap. Gerçi en son bu altınlarını gösterenlerin sonu belli oldu yani.

38
Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! "Yapmayın dedim" - Sayfa 4

Ben dedim ama yapmayın dedim. Dinlemiyorsunuz ki beni! Benim dediğimi dinleyin! Ben bir şey söylüyorsam boşa söylemiyorum." ifadeleriyle kara para aklama suçundan ceza evine giren Polat ailesine gönderme yaptı.

48