Müge Anlı'dan Ceren Özdemir cinayetine flaş yorum

Müge Anlı, ATV'de canlı olarak yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçen hafta canice öldürülen Ceren Özdemir cinayeti ile ilgili açıklama yaptı ve tepkisini dile getirdi. Müge Anlı: İstifa ediyorum diyen olmadı niye?

Müge Anlı'dan Ceren Özdemir cinayetine flaş yorum - Sayfa 1

Geçen hafta Ordu'da vahşice katledilen balerin Ceren Özdemir Türkiye'nin gündeminde bomba gibi düştü. Ceren'in katili Özgür Arduç kısa sürede yakalanarak Van Cezaevine gönderildi. Günlerdir gündem olan Ceren Özdemir cinayeti ile ilgili bir tepkide Müge Anlı'dan geldi. Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

14
Müge Anlı'dan Ceren Özdemir cinayetine flaş yorum - Sayfa 2

"Ben bu olayın kader olduğuna inanmıyorum neden? Şimdi bir adam alıyorsun cezaevine atıyorsun. Şimdi bu adamın burada cezaevinde olması lazım demi. Sonra kapalı cezaevinden bu adamı alıyorsun açık cezaevine koyuyorsun ve bu adam açık cezaevinden kaçıyor. Sonra beğenmediğimiz çalışmıyor dediğiniz polis teşkilatı var ya ( ben demiyorum yani diyenlere söylüyorum) bu adamı yakalıyor tekrar cezaevine atıyor.

24
Müge Anlı'dan Ceren Özdemir cinayetine flaş yorum - Sayfa 3

-Şimdi açık cezaevinden kaçan adamı ne yapmak gerekir demek ki kapalı cezaevine atmak gerekir. Hayır kardeşim bu adam tekrar açık cezaevine konuluyor ve bir daha kaçıyor. Ondan sonra gidiyor gariban bir kızı küçük bir çocuğu evinin kapısının önünde öldürüyor. Neresi kader bunun...Kader bu mu?


34
Müge Anlı'dan Ceren Özdemir cinayetine flaş yorum - Sayfa 4

Yani şimdi burada açık cezaevinden kaçan adamı tekrar kaçabileceği bir ortama koyabilenler kimler? Allah ailesine sabırlar versinler. Ama böyle olmaz ki sen firar eden adamı niye tekrar dışarı çıkartıyorsun kardeşim. Bununla ilgilide birisi sorumluluğu alacak. Diyecek ki bunu ben yaptım. Kim sorumlu...

44