Müge Anlı'daki yasak aşk karmaşası gündem oldu! "Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var"

Müge Anlı’da 6 yıl önce işlenen cinayetin ele alındığı programda yasak aşk ilişkileri ortaya çıktı.

Müge Anlı'daki yasak aşk karmaşası gündem oldu! "Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var" - Sayfa 1

Müge Anlı'da işlenmeye başlanan konu sonrası, karmaşık yasak aşk ağını anlamaya çalışan Müge Anlı, tahtadan yardım alıp şema çizerek isimleri yazmaya başladı. Görüntüler ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

112
Müge Anlı'daki yasak aşk karmaşası gündem oldu! "Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var" - Sayfa 2

Kadir Koç isimli adam, ikiz kız kardeşi ve eniştesinin cinayetinin aydınlatılması için Müge Anlı'ya başvurdu. Anlatılana göre Muğla Fethiye'de hayvancılık ile uğraşan 44 yaşındaki Cahit Paslı ile 38 yaşındaki eşi Hatice Paslı, 2016 yılında motorsiklet üzerinde gittikleri güzergahta pusuya düşürülerek öldürüldü. 2016 yılında işlenen cinayetin failleri ise hala bulunamadı.

212
Müge Anlı'daki yasak aşk karmaşası gündem oldu! "Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var" - Sayfa 3

"İkiz kardeşimin katilini bulmaya geldim" diyen Kadir Koç, üç kişiden şüphelendiğini belirtti. Stüdyoda yer alan şüphelilerin hepsi cinayete kurban giden Cahit ve Hatice'nin arkadaşlarıydı.

312
Müge Anlı'daki yasak aşk karmaşası gündem oldu! "Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var" - Sayfa 4

Şüphelilerden birisi Ali Varçın, Ali'nin eşi Cahit'in erkek kardeşiyle ilişkiye girdiği ve bunu öğrenen Ali'nin sinirlenip Cahit'i öldürdüğünü iddia etti. Koç, bu iddialara "Cahit'i ortadan kaldırmam lazım" dediğini birçok kişiden ve kendi ağzından duyduğunu da ekledi.

412